2777
2789

کلا برای سفر با تور چه چیزایی رو باید در نظر گرفت؟

من برای بعد کرونا میخوام دوستان ؛)

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی فرق داره، البته بعضی هتل ها مثل آرم، قسمت های مختلف با ستاره های مختلف هم دارن، و بخش مثلا سه ستاره با پنج ستاره قابل قیاس نیست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

آره خیلی فرق داره، البته بعضی هتل ها مثل آرم، قسمت های مختلف با ستاره های مختلف هم دارن، و بخش مثلا ...

چه امکانات بیشتری داره؟

اگر ماه عسلی یا همراه بزرگترها میرید هتل مهمه . پانوراما هتل خوبیه

اگر جوانانه و برای گردش:میرید هتل تمیز ساده در مرکز جزیره انتخاب کنید . مثل هتل سارا یا هتل هلیا یا در این رده 

اگر فقط منظره و آرامش مد نظرتونه هتل مارینا بهترین سرویس رو داره

من و‌خواهرم سال ۸۵میخواستیم بریم کیش اژانس پدر سوخته هی گفت هتل تعطیلات که تلوزیون تبلیغ می ...

الهییییی  

اگر ماه عسلی یا همراه بزرگترها میرید هتل مهمه . پانوراما هتل خوبیه اگر جوانانه و برای گردش:میرید هت ...

اولین سفرمون بعد از ازدواج هست 

با یه دختر یکساله

ان شاءالله بعد کرونا قراره بریم چون هیچ تجربه ای ندارم باید با سرچ و آگاهی کامل برم که لذت ببریم و اینکه با توجه به بودجمون، هزینه ای که میکنیم معقول باشه

اولین سفرمون بعد از ازدواج هست  با یه دختر یکساله ان شاءالله بعد کرونا قراره بریم چون هیچ تجر ...

بجز هتل مارینا و ترنج که موقعیت خیلی خاص و دنج دارن بقیه در نهایت انقدرها فرقی نمیکنه . چون بچه دارید با بودجه بالا پانوراما یا پارمیس یا.....انتخاب کنید با بودجه متوسط هلیا یا شایگان که مرکزیت خوبی دارن  

پانی جان معایب ارم رو میگی من بدونم

من سه ساله قسم خوردم کیش نرفتم

تا قبلش سالی سه چهار بار میرفتم جلوی ارم یه سفره خونست امکان نداشت ما بریم اونجا سی چهل تا مسافر تو خیابون سرگردون نباشن

همیشه اب قطعه

میگن اتاقها بسیار کثیفه

فقط دو سال اولی که افتتاح شد خوب بوده

هرروز دعوا بود تو خیاطش

الانم بری سایت هلو کیش اگه پاک نکرده باشن نظرات هست

یا لست سکند بزن هتل ارم

ولی من به چشم خودم دیدم بارها