2777
2789
عنوان

اولین تکونای نینی😉😉😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 34 پست
نه چون تجربه ندارب اینجوری فک میکنی منم قبل بارداریم اینجوری فک میکردم 😄اولین بار هم ک تکون خورد تر ...

وایی خدا😍جدی 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
قررربونت برممممم

خدانکنه فدات💓💓💓🌸😘

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی😍انشالله منم چن وقت دیگه اقدام میکنم انشالله به راحتی باردار شم همه خدا بهشون بده به منم سالم و ...

من سر پسر اولم خیلی میترسیدم ولی الان لحظه ب لحظه انتظار میکشم تکون بخوره .شمام انشاءالله راحت باردار میشی

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
من سر پسر اولم خیلی میترسیدم ولی الان لحظه ب لحظه انتظار میکشم تکون بخوره .شمام انشاءالله راحت باردا ...

فدات عزیزدلم انشالله

و همینطور خاهر گلت😍