2777
2789
عنوان

حسودی شوهرم به خاستگار خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 78 پست
وا😐😐 باورم نمیشه  در ابن حد  اینا که بچگونس😂

ببین با شوخی اینا رو میگه که مامانم بخنده به قول خودش داره مزاح میکنه ولی من متوجه میشم حسودی میکنه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میفهمم چقدر سخته درکت میکنم منم همش از دیروز استرس اومدنشو دارم ک بیاد سرعقد مسخره کنه یا یه چیز ...

یه نذر کن خرابکاری نشه... خدا شاهده شوهر من تو سالن عین یه مجسمه نشسته بود دستاشو گذاشته بود رو سینه ش اخم کرده بود .. منم از ناراحتی و دعوای قبلش اصلا محلش ندادم.. 

فقط بدون این دوران می گذره و امیدوارم یه بار بیای تعریف کنی که چقدر با هم خوب شدن

.

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

ی گروه داشتیم من و دختر خالم و عشقم داخلش بودیم بعد اگر من و دختر خالم ابراز علاقه میکردیم عشقم خودش میگفت حسود اینجاست هیچی نگید 🤣🤣🤣

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

غیر مستقیم به مامان بابات هم بفهمون وقتی کنار همین بینشون هیچ فرقی نذارن..

مامان بابای من طفلکیا الان هم بعد از دو سال هروقت با هم اونجا باشیم کلی مراعات می کنن و بیشتر هوای شوهر من رو دارن.

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
بعضیا بد شانسی بلد نیستن حفظ ظاهر کنن مثل همسر من وهمسرشما ببین ایراداش سرچیه زیاد تعریف نکن از خانو ...

میدونی اخه مامانم خیلی پروش کردن  داماد سرخونش کردن براهمون 

یه نذر کن خرابکاری نشه... خدا شاهده شوهر من تو سالن عین یه مجسمه نشسته بود دستاشو گذاشته بود رو سینه ...

انشالا گلم منم میگم پشتش هرچقدر بد میگی بگو بروز نده چون تا عمر دارن خاطره میشه تو رو بد میشناسن