2777
2789
عنوان

حسودی شوهرم به خاستگار خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 78 پست
اونم عین بچها حسودی میکنه

از من به تو نصیحت هواشو خیلی داشته باش طرفداری شوهر خواهرتو نکن جلوش ولی بی احترامی هم نکن

کم کم عادت میکنه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
وای دقیقا مثل شوهره من  یه هفته به خواستگاری که اعصابه منو خورد کرده بود  الانم همش مسخر ...

دقیقاااااا هی زنگ میزنه دم ب دیقه حرفای تکراری میگ منم حاملم استرس میگیرم میگ عقدو باید ی جوری بگیرین منم اونجا باشم اخه اونو ما  نمیگیم ک خونواده دوماد میگن چون ایام فاطمیه نزدیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پاگشا خواهرمو دعوت کردم مامانم به شوهرخواهرم گفت چایی بیارم برات بعد چند دقیقه به شوهرم گفت علی ...

وا😐😐

باورم نمیشه  در ابن حد  اینا که بچگونس😂

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
برای ازدواج خواهرم شوهر منم دقیقا اینطور شده بود در حالت عادی خیلی خوبه و اون یکسال خدا میدونه چقدر ...

وای میفهمم چقدر سخته درکت میکنم منم همش از دیروز استرس اومدنشو دارم ک بیاد سرعقد مسخره کنه یا یه چیزی بپرونه

خواهرت چند سالش بود اون موقع میشه سن 4 تا تونو بگین

اون موقع خواهرم۲۸ شوهرش ۲۹

خودم ۳۲ و شوهرم۳۴

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
خب اخه حداقل بروز نده

بعضیا بد شانسی بلد نیستن حفظ ظاهر کنن مثل همسر من وهمسرشما ببین ایراداش سرچیه زیاد تعریف نکن از خانواده داماد وخودش بیشتر از کارهای زمان خودتون حرف بزن خاطره ها مرور شه

متنفرم ازمردا که به باجناق حسادت میکنن باعث میشن روابط خواهرا هم کمرنگ شه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب