2777
2789

میخام طلامو بفروشم بزارم بانک حسابم کار کنه وام بگیریم ...بنظرتون ضرره یا ن ..طلا گرونتر میشه؟

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا میخواد بره بالا ، بله خیلی ضرر میکنی 

عه چند وقت صبر کنم ؟ یعنی تا یک ماه دیگه میره بالا؟میخایم خونه بسازیم دستمون خالیه

من احمق خلک بر سری ۷۴۶ ک بود فروختم برای تعمیر و کابینت و مال خونه و حیاط و همش ددست ‌کردیم . ۷۰ تومن طلا شد ۷۰ هم گزاشتیم روش . عین سگ پشیمونم. جرات گفتنشم ندارم چون ب خواست خودم بود و شوهرم راضی نبود‌ البته کابینت نداشتیم خونمونم مدل قدیمی بود . افتصاح بود الان خیلی خدب شده. حیاطمونم خوته های قدیمی رو حراب  کردیم ب جاش مغازه ساختیم نما تو کوچه زدیم...‌‌

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
به نظرم برا شما فرقی نداره چون زودتر وام بگیرین بهتره مصالح روز به روز گرون تر میشه

عه راست میگی واقعا به این فکر کنیم مصالح هم رو به افزایشه 

من احمق خلک بر سری ۷۴۶ ک بود فروختم برای تعمیر و کابینت و مال خونه و حیاط و همش ددست ‌کردیم . ۷۰ توم ...

خب ضرر ک نکردین عزیزم ب قول دوستمون مصالح گرون شده

خب ضرر ک نکردین عزیزم ب قول دوستمون مصالح گرون شده

درسته ‌  الان فرش لباسشوبی پرده تلویزیون فر مبل هیییچی نداریم . یخچالم . همه چیامون برقیا الکی سوخت . فرشم کهنه شده . پرده هم کندم انداختم دور .

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
درسته ‌  الان فرش لباسشوبی پرده تلویزیون فر مبل هیییچی نداریم . یخچالم . همه چیامون برقیا الکی ...

خدا بزرگه کمکم بخر

عه چند وقت صبر کنم ؟ یعنی تا یک ماه دیگه میره بالا؟میخایم خونه بسازیم دستمون خالیه

من شنیدم از جای نسبتا موثق چین داره یه سری خرید میکنه اگر خریدش کامل شه قیمت طلای جهانی خیلی بالا میره 

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم