یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صد در صد مخالفم . چون شما دوتا تک فرزند رو بزرگ میکنید نه دو خواهر و برادرو . هر کسی اطرافم دیدم از این تصمیمش پشیمون شده . خصوصا بچه اول خیلی سختی میکشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینقد باهم میحرفیم مثل ی مادر ،راهنماییاش خیلی خوبه
موقع بدنیا اومدن هم چون اولی سنش خوبه درک داره حسادتش کمتره و کمک دست مادره
ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
خیلی خوبه این یکی از اب و گل دراومده از پس خودش برمیاد میتونه کمکتم بکنه خرجاشونم با فاصله میشه راحت ...
منم همین فکرو میکنم و تنهایی بچمو که میبینم میگم کاش خیلی زودت از اینار یکی دیگه میاوردم هر کی اون موقع میگفت بیار نمیفهمیدم چی میگه الان که دخترم بزرگتر شده غم تنهایی رو تو چشماش میبینم هیچ امکاناتی جای خواهر و برادر رو براش نمیگیره
منو خواهرم سه ساله اختلاف سنی داریم عالیه یعنی انقد خوبهههه خیلی حرف همو میفهمیم لباسای همو میپوشیم😂گاهی فکر میکنم اگر تفاوت سنیمون زیاد بود چقد سخت بود برام....برا همین الان باردارم دختره میخوام تا رسید به دو سال اقدام به بارداری کنم چون دوتاش با هم بزرگ میشن و اینکه منم زودتر جمع و جورشون میکنم بعد به خودم میرسم😂😂ب امید اینکه اونم دختر باشه😂😂
من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻