2777
2789
عنوان

بوی ادرار بچه

289 بازدید | 22 پست

خانما بدوویید کمکم کنید،وقتی پوشک دخترمو عوض میکنم بوی بدی ازش میاد شبیه بوی عفونت یا ترشحات واژن بزرگتراس البته زیاد بوش غلیظ نیس،و اینکه من هنگام عوض کررن پوشک با دستمال تمیز میکنمش زیاد با اب نمیشورمش مگر اینکه مدفوع کنه تا با اب تمیزش کنم امکان داره دلیلش این باشه یا خدایی نکرده مشکلی داره یا عفونت داره؟پوشکشم چهار یا پنج ساعت یبار عوض میکنمو دخترم سه ماهس خیلی میترسم تو این کرونا ببرمش دکتر بستریش کنه، یه چیز دیگه روزی دوسه بار سرفه میکنه طبیعیه یا سرما خورده؟من اصلا بیرون نمیرم که سرما بخوره ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی حداقل چهار بار عوض کن

دستمال مرطوب هم اصلا نزن حتما بااب خالی بشورش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم اگر بوش جدیدا عوض شده، احتمال عفونت ادرار هست، یه ازمایش ادرار بگیر

دو روز بود تو شیرش قند مینداختم تا بخوره اخه شیرش بد طعم  بود ننیخورد میتونه ازینم باشه؟مادر شوهرمم نمیزاره ببرم دکتر، شوهرمم خونه نیس 

اگه ببرم دکتر بستری نمیکنه؟از بستری شدن متنفرم بخدا 

ن دارو میده..هرچند اگه واقعا جایی نیاز ب بستری باشه تنفرشما مهم نیست زجر کشیدن اون طفل معصوم مهمه بعدم پوشکش زودتر عوض کنید دوساعتی یبار نهایت سه ساعت

ن دارو میده..هرچند اگه واقعا جایی نیاز ب بستری باشه تنفرشما مهم نیست زجر کشیدن اون طفل معصوم مهمه بع ...

شوهرم خونه نیس مادر شوهرم نمیزاره بچه رو ببرم دکتر مگر اینکع قایمکی ببرمش 😔

با ابو صابون که میشورمش بوش از بین میره صابون استفاده نکنم؟

نه اصلا

نهایتا روزی یه بار شامپو بچه بزن اونم بهتره هرروز نباشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شوهرم خونه نیس مادر شوهرم نمیزاره بچه رو ببرم دکتر مگر اینکع قایمکی ببرمش 😔

چرا نمیزاره امان از دست آدمای بی درک.ب شوهرت زنگ بزن بگو بیاد یا یکاری کن اصن برو چن روز خونه مادرت از اونجا ببر صد درصد آزمایش عفونت ادراری برا دخترت مینویسه دکتر 

چرا نمیزاره امان از دست آدمای بی درک.ب شوهرت زنگ بزن بگو بیاد یا یکاری کن اصن برو چن روز خونه مادرت ...

بدبختی اینجاس دکتر دخترم فقط چهار شنبه ها هست 😑 دکتر اطفال فقط یدونه داریم ت شهرمون