2777
2789
عنوان

خانمایی که با دماسنج آشنایی دارن. بیاین بگین من چه غلطی بکنم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 56 پست
شاید وقتی بیمارستان برده بودی تازه دارو داده بودی بهش ولی الان اثر دارو رفته دوتا دماسنج که داری و ...

دماسنج رو بیمارستان بردم و همزمان با دماسنج خودم و بیمارستان گرفتم که مال من بالا نشون میده. سوال من اینه که یعنی دوتا دماسنج من الان خرابن. مگه میشه آخه جفتشون تقریبا یه عدد نشون میده و

عزیزم فعلا قبل اینکه فکر دادن سوپ و غیره باشی ،فکر تب بچه باش،،تب خیلی خطرناک ، پاشویه بده، شاید دختر شما آستامینوفن روش اونطور که باید و شاید جواب نمیده، نمیدونم چند سالش اگر زیر دو سالش نیم سی سی تا یک سی سی بروفن بهش بده، روش یه چیز سبک بنداز، پاشویه کن، منم همیشه دخترم تبش بالاتر از بیمارستان، حتی با این تب سنج معمولی ها ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان انجام میدم. آخه دماسنج من با دماسنج بیمارستان 1.2 درجه اختلاف داشت. یعنی میشه جفت دماسنج من خرا ...

استرس نداشته باش بچه رو لخت کن .روی ی پارچه نم دار. برا. پاهاشو با آب ولرم مایل ب خنک پاشویه بده 

سلام عزیزم مشکلی نداره آرامش خودتو حفظ کن بهش ایبوپروفن بده همه‌مان استامنفنم بده مشکلی نداره اما اس ...

یازده ماهشه. دکتر بهش ایپوپروفین هم داد. اما دیدم فاصله داروهاشو کم میشه. گفتم حالش بد نشه گذاشتم صبح بدم

من از زیر بغل اندازه میگیرم یعنی الان باید به این دما نیم درجه دیگه اضافه کنم. اینجوری یعنی دختر منم ...

اگه از اوناییه ک خودش بوق میزنه نمیخواد اضافه کنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم به احتمال قوی داره دندون در میاره لثه هاشو برسی کن دندون در آوردن خیلی شبیه به سرماخوردگی میشه ...

دندون که داره درمیاره. اما زن داداشمم سرما خورده حدس میزنم از اون گرفته باشه😞 دکتر معاینه کرد گفت گلوش هم التهاب داره و سرماخوردگیه