2777
2789
عنوان

خانمایی که با دماسنج آشنایی دارن. بیاین بگین من چه غلطی بکنم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 56 پست
آره بوق که میزنه. اما دمای عادی رو یه بوق میزنه. این دماهایی که بالا 38 باشه بوقای پشت هم میزنه

میدونم میگم دیگه نیاز نیست شما نیم اضافه کنی .الانم تب داره بالای ۳۷.۷ تب حساب میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حوله یا دستمال تنظیف خیس کن بزار روی پیشونیش تا فردا حتما ببرش دکتر گناه داره این تب ب این شدت نر ...

تا الان دوبار بردمش. سرما خورده.عصری بردم درمانگاه پیش دکتر داخلی. الانم بردم بیمارستان اورژانس

خدارو شکر عزیز دلم تا بزرگ بشن ادمو هلاک میکنن پسر منم هفته پیش عینا اونجور شد سه روز طول کشید اینم ...

دختر منم خوب غذا نمیخوره.  سعی میکنم با بازی هم بدم اوق میزنه. حس میکنم لاغر هم شده. بعد از یه هفته هنوز اشتها گل پسرت خوب نشده؟

الان کم کم بهتر شده به قول شما منم کلا با بازی و اینا بهش دوقلو میدن‌تازه بچه های من دوقلو هستن دخترم از پسرم کم غذاس والا اسیرم کردن راستی من بهشون شربت ایمیونیس میدم از وقتی اونو میدم‌خیلی خیلی ایمنیشون رفته بالا 

راستی دختر من از شش ماهگی شروع کرد به خیلی خیلی کم خوردن وزنش هم بالا نمیرفت اصلا زود زود هم گلاب به روت پی پی میکرد زود زود هم تب میکرد مامانم شک کرد گفت این روده اش عفونت کرده بردیم دکتر ازمایش نوشت معلوم شد عفونت داره یک دوره دارو داد خیلی بهم کمک کرد نسبت به قبل اشتهاش یکم خوبتر شد گلاب به روت هرچی میدادم زود پی پی میکرد

راستی دختر من از شش ماهگی شروع کرد به خیلی خیلی کم خوردن وزنش هم بالا نمیرفت اصلا زود زود هم گلاب به ...

یعنی در طول روز چندبار دستشویی میکرد؟ من دخترم یه بار یا دوبار دستشویی میکنه. یعنی زیاده؟