2777
2789

هستین بگم؟

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامل تو یه پست بگو

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

بچه ها مایه فامیل دور داشتیم که شوهرش تو مشهد کار میکرد و پولدار بود

باورتون نمیشهاین خانوم تا ارنج طلا داشت سه تا ام بچه داشت 

نگو این با یه پسره 5 سال دوس بوده خلاصه این پسره رو میاره خونشون یعدفعه زنگ خونه رو میزنن میره میبینه جاریش اومده این خودش میگف

دیدم جاریم اومد گف اون دستگاهی که بهت دادم اونو برو بیار میگف بعد من تا رفتم دستگاهی رو که داده بیارم یعدفعه دیدم اینو برادر شوهرمو خواهر شوهرمو و... اومدن تو این پسره رو دیدن میگف منو لخت کردن کتکم زدن جاریم رفت طلاهامو ورداش واسه خودش خلاصه بیشتر وسایلمو ورداشتن ازم عکس گرفتن فرستادن برا شوهرم 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

بعدش شوهرش اومده بود کلییی دعوا کردده بوده کار به دادگاه کشیده شده بوده بابا مامانش فهنیده بودن میخواستن شکایت کنن از جاریش و اینا که برادر شوهرش به باباش کفته بود بعت40 ملیون میدم شکایت نکنی اینم طمع کرده بود قبول کرده بوده شوهرشم بچه هارو برده بوده یه زن دیگه گرفته بوده گریه نیکرد میگف نمیذارن بچمو دو دقیقه ببینم زیادم نمیرم کوچه که فحشم ندن میگفتن بچش میگه کسی نمیبره کنار بقالی اگه منو ببرن کنار بقالی میتونم از اونجا برم خونه مامانبزرگم . الانم انگشت نمای دیگران شده بابابزرگشم میگف خیلی از این کارا میکنن ولی این دختره یه کی نبود پشتشو بگیره الان دختره افسرده شده  بعضی وقتا گریه میکنه بغض میکنه بچه هاش کوچیکه 1 ساله هم نشده بود بردنش الانم واسش خواستگار میاد 70 ساله 80 ساله در حای که دختره بیست و خورده ای ساله ش حتی خواستگارا بزرگتر از باباشن

به نظرم حقشه دلم نسوخت .کسی که قدر زندگیه خوبو ندونه خب حقشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

دختره طمع کرد وگرنه خیلییی پولدار بودن

بابا مامانشم پشیمون شدن میگفتن کاش اون 40 ملیونو نمیگرفتیم.الان با 40 ملیون ب ادم سیلی ام نمیزنن

خیلییی ولی بد شد ابروش رفت