2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم موی کریستال (انرژی )عالی بود...اما دیگه انگار هیچ جا پیداش نکردم!
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
پیامبر اکرم فرمودند : هر کسی یک درهم در راه خدا بدهد ، خداوند هفصد حسنه برای او می نویسد. با پنج هزار تومن کار زیادی نمیشه کرد ولی میشه دل کسی رو شاد کرد ( هر چی کرمته، بگو بسم الله ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=953842 آقای زاهد مدیر سایت لطف کردن و تاپیک رو ثابت نگه داشتن .
سرم لمینیت مو این محصول با ایجاد پوششی روی سطح خارجی و خشن مو، به آن حالت صاف و یکنواخت می‌دهد. همچنین موجب خنثی شدن بارهای الکتریکی سطح مو می‌شود و بدون چسبندگی در موها باعث حفظ حجم مو و جلوگیری از ایجاد گره در موها می شود و بنابراین موها آشفته و بی‌نظم به نظر نمی‌رسند و راحت‌تر حالت می‌گیرند و شانه می‌شوند. همچنین حاوی آمینو اسید و دی پانتنول می باشد که می تواند موهای آسیب دیده را ترمیم وتقویت نماید و به آن براقیت 3 بعدی عروسکی ببخشد. اثرات: • ایجاد لایه لمینیتی بر روی کوتیکول مو جهت حفظ رطوبت و حفاظت حد • اکثر ریشه تا ساقه مو • کاهش شارژ منفی مو و جلوگیری از الکتریسیته ساکن • تقویت کننده و ترمیم کننده ساختارمو • براق کننده قوی با حالت سه بعدی آپلود عکس
السلام علیک یا ابا عبدالله...