سلام دوستای گلم . من ۲۷ام بی بی زدم هاله انداخت .همون روز رفتم ازمایش ک ۳روز قبل پریودی بود بتام ۸.۷ بود . دوروزبعدشم بی بی زدم پررنگ ترشد. امروز رفتم بره تشکیل پرونده ک دکتره گفت بارداری نیستی و دوباره ازمایش نوشت بتام ۳۷۷.۸ بود. بعد گفت بارداری . ولی قبلش برام سونو انجام داد و متوحه جنین نشد و بهم گفت کیست دارم . من همیشه دوره هام منظم بوده . یعنی امکان داره بی علائم کیست داشته باشم؟ بعد جنین چی چرادیده نشد؟ ۴ هفته ام
تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چهار هفته خیلی زوده معلومه جنین دیده نمیشه هفت هفته برو
اصلا دوسنداشتم زیر ۸ هفته سونو انجام بده ولی انجام داد. خیلی فکرای بد انداخت توسرم. بعد بازم شنبه نوشت بره سونو . هربارم گفتم خودم متوجه ام تازه اس و معلوم نمیشه بازم . زیر بار نرفت
تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤