2777
2789
عنوان

سوال

119 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم . من ۲۷ام بی بی زدم هاله انداخت .همون روز رفتم ازمایش ک ۳روز قبل پریودی بود بتام ۸.۷ بود . دوروزبعدشم بی بی زدم پررنگ ترشد. امروز رفتم بره تشکیل پرونده ک دکتره گفت بارداری نیستی و دوباره ازمایش نوشت بتام ۳۷۷.۸ بود. بعد گفت بارداری . ولی قبلش برام سونو انجام داد و متوحه جنین نشد و بهم گفت کیست دارم . من همیشه دوره هام منظم بوده . یعنی امکان داره بی علائم کیست داشته باشم؟ بعد جنین چی چرادیده نشد؟ ۴ هفته ام 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

خیلی ترسوند منو . گفت دردنداری گفتم دردشکمی دارم درحدپریودی باز بره شنبه سونو نوشت . امکان داره خارج رحم باشه؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

واقعا توقع داری تو ۴ هفته جنین دیده شه؟

مبارکه راستی 

تا ۱۰ هفته وقت داری الان تازه ساک تشکیل شده 

انقدم الکی هی سونو نده 

چه دکتر گیجی هم بوده

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا توقع داری تو ۴ هفته جنین دیده شه؟ مبارکه راستی  تا ۱۰ هفته وقت داری الان تازه ساک تشکیل ...

ن عزیزم من اصلا توقع نداشتم سونو انجام بده ولی انجام داد. من بره تشکیل پرونده رفته بودم 

چهار هفته خیلی زوده معلومه جنین دیده نمیشه هفت هفته برو

اصلا دوسنداشتم زیر ۸ هفته سونو انجام بده ولی انجام داد. خیلی فکرای بد انداخت توسرم. بعد بازم شنبه نوشت بره سونو . هربارم گفتم خودم متوجه ام تازه اس و معلوم نمیشه بازم . زیر بار نرفت 

ن عزیزم من اصلا توقع نداشتم سونو انجام بده ولی انجام داد. من بره تشکیل پرونده رفته بودم 

میگم دیگه دکتره گیج بوده 

استرس نداشته باش اگه علائم خاصی مثه لک یا خونریزی یا دردهای شدید نداری فعلا سونو نرو تا ۷ هفته 

دردهایی که مقه پریوده یهو میگیره و ول میکنه و مزمن نیس طبیعیه

دکترتم حتما عوض کن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
چهار هفته اصلا دیده نمیشه جنین 

اینکه خارج رحمی باشه علائم چیع؟ چرا ذهنش سمت همچین چیزی رفت 

اصلا دوسنداشتم زیر ۸ هفته سونو انجام بده ولی انجام داد. خیلی فکرای بد انداخت توسرم. بعد بازم شنبه نو ...

دکترتو عوض کن این خیلی انرژی منفیه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
میگم دیگه دکتره گیج بوده  استرس نداشته باش اگه علائم خاصی مثه لک یا خونریزی یا دردهای شدید ندا ...

اره دقیقا دردام مث پریودیه ک ادم حس میکنه دقیق همون تایم داره پریود میشه . لک و خونریزی ام ندارم خداروشکر. اره انقد بدم اومد ازش ک عمرا نرم دوباره پیشش

زود سونو دادی که معلوم نیست مبااااارکه

مرسی عزیزم . اره هرچی اون دسته ی سونو رو چرخوند چیزی پیدا نکرد. گفتم بخدا تازه اس خودم میدونم . ولی گوش نکرد 

دکترتو عوض کن این خیلی انرژی منفیه

وای اره خیلی . باچ انرژی رفتم پیشش. سر اینکه گفت باردارنیستی ریختم بهم کلی گریه کردم . بعد جواب آزمایشو بردم گفت اره بارداری. عزیزم نمیدونی چرا بهم گفته کیست دارم؟