2777
2789

یا یه کرم یا چیزی که استفاده کردید

خیلی به درد میخوره بچه ها

منم میگم

من ازینا خیلی راضیم:

اول استفاده از گلاب به عنوان تونر.به نظرم پوست رو شاداب میکنه

تقویت مژه سریتا رو من راضی بودم

ضدافتاب پریم ویتامین سی بی رنگ

کرم مرطوب کننده الارو(صورتی کمرنگ)

قرص ویتامین E رو سوراخ کنید و محتویاتش رو بزنید به پوستتون

اینا واسه من خیلی خوب بوده شما هم بگید خیلی به کار میاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

گلاب طولانی مدت نزنید ، تونر الارو قبلا خوب بود ، ضد افتاب ایرانیا لافارر بی رنگ شنیدم خوبه

ژل شست و شو استفاده کنید جا صابون ، صابون گند میزنه ب پوست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پن چطوره عزیزم خوبه به جا صابون؟

بنظرم بازم ژل بهتره من پن نداشتم البته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ازمایش و سونو هم بدین

گلاب طولانی مدت نزنید ، تونر الارو قبلا خوب بود ، ضد افتاب ایرانیا لافارر بی رنگ شنیدم خوبه ژل شست ...

چرا گلاب رو نباید طولانی زد؟مثلا دو روز در هفته خوبه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چرا گلاب رو نباید طولانی زد؟مثلا دو روز در هفته خوبه؟

میگن بعدا سیاه میکنه

اسی ویتامین سی چی گرفتی؟طریقه مصرفشم بگوهرشبه؟؟

پریم گرفتم ضدافتاب رو خیلی خوبه

ولی امروزم رفتم سرم ویتامین سی پریم گرفتم ۱۹۸

تو بروشورش نوشته دو باز در روز

ماسک اب سیب زمینی میزارم بعضی روزا ماسک یخ میزارم چای سبز یا اب سیب زمینی با ژل شست شو مخصوص پوستم میشورم ابرسان میزنم تونر ویتامین سی یا چای سبز میزنم ناشتا خاکشیر میخورم هفته ای یک بار ماسک تخم مرغ میزارم از اینا واقعا جواب گرفتم