2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی شغل سختیه از این نظر ک باید ۴،۵ صبح برن میدون از اونورم ساعت ۱۲ شب از مغازه میان  ولی عوض ...

بعد فک کنم کار یه نفرم نباشه دونفر باشن بهتره ولی این یه نفره حالا حتما تا ۱۲ هم باز نباشن میشه نمیشع؟

😊😊
بعد فک کنم کار یه نفرم نباشه دونفر باشن بهتره ولی این یه نفره حالا حتما تا ۱۲ هم باز نباشن میشه نمیش ...

اره صد در صد کارگرم میخواد 

والا مثل اینکه عرف کارشون همینه اکثر میوه فروشیا تا ۱۱،۱۲ شب بازن

🤭😅

شوهر من میوه فروشه و فرنگی فروشه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

شوهر خواهر من میوه فروشه.جای مغازش خیلی خوبه و پرفروش.درآمدش عالیه سه نفرن ولی خیلی راضین

الان مغازه خریدن خونه ساختن ماشین دارن و.....

سختیای خودشو داره ولی درآمدش خیلی خوبه

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
اره صد در صد کارگرم میخواد  والا مثل اینکه عرف کارشون همینه اکثر میوه فروشیا تا ۱۱،۱۲ شب بازن

اره منم دیدم بازن ولی میگم دست خود آدمه باز ک زورتر ببنده یا نه. فعلا ک آه در بساط نداره بخاطر همین میگم درآمدش خوبه؟ تا بعدا اگ اوکی شد کارگر اینا بگیره

😊😊