2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره منم دیدم بازن ولی میگم دست خود آدمه باز ک زورتر ببنده یا نه. فعلا ک آه در بساط نداره بخاطر همین ...

مثل اینکه فروش میوه آخرای شب زیاده ک تا دیر وقت بازن

انشالله هر چی صلاحتونه اتفاق بیفته

🤭😅
جسارتا درآمدشون در ماه چقده؟

عزیزم زیاد نمیدونم ولی همسر من تو میدون میفروشه و مغازه نداره حجره اجاره کردن  ماهی ۱۰ تومن فقط پول کرایه حجره میده  در امد هم معلوم نمیکنه  بعضی وقتا روزی ۲۰۰ بعضی وقتا روزی ۲ تومن  ضرر و زیان داره

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
شوهرم وبرادرشوهرم میوه فروشن.برادرشوهرم ساعت4صبح میره میدون میوه وسبزی میاره بعدمیادمیخابه شوهرم میر ...

کجایی شما ببخشید

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
عزیزم زیاد نمیدونم ولی همسر من تو میدون میفروشه و مغازه نداره حجره اجاره کردن  ماهی ۱۰ تومن فقط ...

اها میدون فرق داره من برای مغازه پرسیدم.سلامت باشن❤

😊😊
اها میدون فرق داره من برای مغازه پرسیدم.سلامت باشن❤

ممنون عزیزم

برادر شوهرمم مغازه میوه فروشی اجاره کرده سمت پیروزی اونم وضعش خوبه روزی راحت ۱ تومن درمیاره ماهی ام ۶ تومن اجاره مغازه شه

صبح ساعت ۶ میره شب ساعت ۱۱ میاد خونه

چطور

همینطور

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز