2777
2789

سلام من روز اولمه گرفتم خوردم یدونه قیمت ۳۰ عددیشم ۳۰۰ هزار گرفتم و اینکه طرف گفته باشگاهم نیاز نیست بری و ۶ تا ۱۰ کیلو کم میکنی تو یه دوره اگه کسی استفاده کرده بیاد بگه 

ميشه كم كردي به من بگي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی استفاده کرده بیاد بگه چطور بود خواهشا چون همش استرس دارم که کم میکنم یا ن باشگاهو بخاطرش ول کنم یا ن موندم بخدا میگفت خواهرشون تو هفته ی اول ۴ کیلو کم کرده 

اگه کسی استفاده کرده بیاد بگه چطور بود خواهشا چون همش استرس دارم که کم میکنم یا ن باشگاهو بخاطرش ول ...

گیسو کمند الان چند کیلویی من ۴ ماه پیش ۸۵ بودم الان ۷۰ شدم 

گیسو کمند الان چند کیلویی من ۴ ماه پیش ۸۵ بودم الان ۷۰ شدم 

سلام خوبي چن روز استفاده كردي ؟؟؟؟

من ٧١/٨٠٠هستم😭يه ده دوازده تايي بابد كم كنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
سلام خوبي چن روز استفاده كردي ؟؟؟؟ من ٧١/٨٠٠هستم😭يه ده دوازده تايي بابد كم كنم

سلام من ۱۱ روزه استفاده میکنم وزن نکردم ولی خیلی مشخصا کم کردم سایرم میگیرم کم کردم 

سلام من ۱۱ روزه استفاده میکنم وزن نکردم ولی خیلی مشخصا کم کردم سایرم میگیرم کم کردم 

سلام خوبي 

خوردي قرصه رو چطوري بود تورو خدا به منم بگو

سلام خوبي 

منم ميخام بخرم اطفا بيا بگو برا توضيح بده هزيزم