2777
2789
عنوان

خانوما چی بخورم ک دردام شروع بشه؟

989 بازدید | 13 پست

پس فردا ان شاءالله میرم تو ۴۰هفته دیگه خسته شدم میخام دردام شروع شه تجربه هاتونو بگین

شربت زعفرون یا روغن کرچک چطوره؟؟با روغن کرچک معذرت میخام خیلی اسهال نمیشه آدم؟تو بیمارستان مشکل پیش نیاد ی وخ

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک بخور هر روز سه قاشق...من هیچ دردی نداشتم و البته با معاینه ی دکتر و بعدشم خوردن روغن کرچک بعد دو روز زایمان کردم...و اینکه رو توپ جیمبال بالا پایین بپر...من تو پارک با شکم گنده میدوییدم با شوهرم

ن اصلا چیزی نخوری .اخه کسی چیزی میخوره که درداش شروع شدن برا بیشتر شدنش و نزدیک شدن به زایمان زعفرونو این چیزا میخورن ..ممکنه چون دردی نداری به بچت اسیب برسه صبر کن اگ نشه سزارین میشی دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

دکترم بعد از معاینه لگن بهم گفت واژینال شیاف گل مغربی استفاده کنم دو تا سوراخ می‌کردم در روز با اپلیکاتور استفاده می‌کردم درد شروع میشه فرایند باز شدن دهانه رحم هم سریع می‌کنه 

روغن کرچک بخور هر روز سه قاشق...من هیچ دردی نداشتم و البته با معاینه ی دکتر و بعدشم خوردن روغن کرچک ...

اینا عزیزم برا وقتیه که دردات شروع شدن و میخوای به زودتر زایمان کردن کمک کنی 🥰

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ببین ترخینه بگیر بخور عالیه

هفته پیش به دوستم گفتم خورد روز بعد زایید راحت

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
پسره بچت؟

ن دختره

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
اینا عزیزم برا وقتیه که دردات شروع شدن و میخوای به زودتر زایمان کردن کمک کنی 🥰

اخه درد ک شروع بشه ادم وقت نمیکنه اینچیزا رو بخوره...اصلل حسش نیست..فاصله ی شروع دردای منکتا زایمانم سه ساعت بود...

اخه درد ک شروع بشه ادم وقت نمیکنه اینچیزا رو بخوره...اصلل حسش نیست..فاصله ی شروع دردای منکتا زایمانم ...

من ۲۴ ساعت دردداشتم 🙄🙄خب ایشون میگه هیچی علایم زایمان نداره شاید یچیزی بخوره برا بچه بد باشه