پس فردا ان شاءالله میرم تو ۴۰هفته دیگه خسته شدم میخام دردام شروع شه تجربه هاتونو بگین
شربت زعفرون یا روغن کرچک چطوره؟؟با روغن کرچک معذرت میخام خیلی اسهال نمیشه آدم؟تو بیمارستان مشکل پیش نیاد ی وخ
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روغن کرچک بخور هر روز سه قاشق...من هیچ دردی نداشتم و البته با معاینه ی دکتر و بعدشم خوردن روغن کرچک بعد دو روز زایمان کردم...و اینکه رو توپ جیمبال بالا پایین بپر...من تو پارک با شکم گنده میدوییدم با شوهرم
ن اصلا چیزی نخوری .اخه کسی چیزی میخوره که درداش شروع شدن برا بیشتر شدنش و نزدیک شدن به زایمان زعفرونو این چیزا میخورن ..ممکنه چون دردی نداری به بچت اسیب برسه صبر کن اگ نشه سزارین میشی دیگه
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
دکترم بعد از معاینه لگن بهم گفت واژینال شیاف گل مغربی استفاده کنم دو تا سوراخ میکردم در روز با اپلیکاتور استفاده میکردم درد شروع میشه فرایند باز شدن دهانه رحم هم سریع میکنه
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏