پارکت مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 494 عنوان خیلی بداخلاقم 351 بازدید | 19 پست خیلی شوهرمواذیت میکنم اون مهروبونه ولی بیخیال ورو مخ بچه هامومیزنم سریع جوش میارم فحش چاله میدونی هم میدم خسته شدم وسیله هم واسه شوهرم پرت میکنم درکل یه سلیطه بی صبربه تمام معنام.چیکارکنم؟چجوری آروم باشم،شوهرم وقتی جاریموخواهراشومیبینه چجوری رفتارمیکنن نگاه حسرت بارشوهرموبه وضوح میبینم 1399/10/03 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaltorsh عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 47 ســـــــلام عزیزمممم اگه جنبه داری بیا اینجا اگه نداری لطفا نیااکلیکـ کنید
زوو عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3602 تومنی یامن توام بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
طلاسفید عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 5234 عزیزم برو مشاور....اگه زندگیتو دوست داری....وگرنه از الان خدافظی کن چون صبره شوهرت بزودی تموم میشه ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
مهریماههههه عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 14517 یه ویتامینی آهنی چیزی ازبدنتون کمه مامان دوتا گل دختر😍😍
ngari عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 1737 روانشناس عزیزم واسه همین وقتاس دیگه.. دستتم بشکنه اگه طفل معصومو بزنی!!!! چطور میتونی اخه!!!
bmlp عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 298 منم اینجوریم ی مدت میریختم تو خودم محلو ترک میکردم تا ۱۰ میشمردم دیدم حال نمیکنم دوباره همون روانی سابق شدم🙁
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13786 حتما یه ریشه تو گذشتت دارهشاید خیلی سختی کشیدی برای همین روی اعصابت اثر گذاشته خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
zalzalak_jooon عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 773 عادت کن قبل هر عمل و حرفی ده ثانیه مکث کنی تمرین کن هر وسیله ای میخای بدی ب شوهرت بری بهش بدی بگی بفرما خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین
پارکت مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 494 یه ویتامینی آهنی چیزی ازبدنتون کمه هرروزمکمل مصرف میکنم ازمایش دادم مشکلی ندارم.زندگی مجردی ومتاهلی بارداری زایمان سختی داشتم،الان سه سالی هست که همه چی عالیه ولی مناین روانیم
پارکت مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 494 عادت کن قبل هر عمل و حرفی ده ثانیه مکث کنی تمرین کن هر وسیله ای میخای بدی ب شوهرت بری بهش بدی ... بیچاره وسیله نمیخوادباوسیله میندزم بخوره بهش عصبانی که میشم
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13786 هرروزمکمل مصرف میکنم ازمایش دادم مشکلی ندارم.زندگی مجردی ومتاهلی بارداری زایمان سختی داشتم،الان سه س ... گفتم ریشه تو گذشتت دارهاز یه روانشناس خوب کمک بگیر اول از همه برای خودت چون عصبانیتت بیشتر ازهمه به خودت صدمه میزنه بعد به خاطر شوهرت و بچه هات خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
پارکت مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 494 حتما یه ریشه تو گذشتت داره شاید خیلی سختی کشیدی برای همین روی اعصابت اثر گذاشته دقیقا بعدشوهرم میگه توروانی هستی هرچی بوده گذشته ولی خب تاثیرشورومن گذاشته
پارکت مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 494 منم اینجوریم ی مدت میریختم تو خودم محلو ترک میکردم تا ۱۰ میشمردم دیدم حال نمیکنم دوباره همون روانی س ... وای توهم؟زنای اطراف من خیلی صبوروخونسردن مایه آرامش مردوبچشونن عصبی ندیدم مثل خودم
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13786 دقیقا بعدشوهرم میگه توروانی هستی هرچی بوده گذشته ولی خب تاثیرشورومن گذاشته همین حرف تاثیرش بدهبه خاطر خودت به فکر درمان باش گلم خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏