2777
2789
عنوان

خیلی بداخلاقم

351 بازدید | 19 پست

خیلی شوهرمواذیت میکنم اون مهروبونه ولی بیخیال ورو مخ بچه هامومیزنم سریع جوش میارم فحش چاله میدونی هم میدم خسته شدم وسیله هم واسه شوهرم پرت میکنم درکل یه سلیطه بی صبربه تمام معنام.چیکارکنم؟چجوری آروم باشم،شوهرم وقتی جاریموخواهراشومیبینه چجوری رفتارمیکنن نگاه حسرت بارشوهرموبه وضوح میبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه ریشه تو گذشتت داره

شاید خیلی سختی کشیدی برای همین روی اعصابت اثر گذاشته 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
یه ویتامینی آهنی چیزی ازبدنتون کمه

هرروزمکمل مصرف میکنم ازمایش دادم مشکلی ندارم.زندگی مجردی ومتاهلی بارداری زایمان سختی داشتم،الان سه سالی هست که همه چی عالیه ولی مناین روانیم

هرروزمکمل مصرف میکنم ازمایش دادم مشکلی ندارم.زندگی مجردی ومتاهلی بارداری زایمان سختی داشتم،الان سه س ...

گفتم ریشه تو گذشتت داره

از یه روانشناس خوب کمک بگیر اول از همه برای خودت چون عصبانیتت بیشتر ازهمه به خودت صدمه میزنه بعد به خاطر شوهرت و بچه هات

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
حتما یه ریشه تو گذشتت داره شاید خیلی سختی کشیدی برای همین روی اعصابت اثر گذاشته 

دقیقا بعدشوهرم میگه توروانی هستی هرچی بوده گذشته ولی خب تاثیرشورومن گذاشته

منم اینجوریم ی مدت میریختم تو خودم محلو ترک میکردم تا ۱۰ میشمردم دیدم حال نمیکنم دوباره همون روانی س ...

وای توهم؟زنای اطراف من خیلی صبوروخونسردن مایه آرامش مردوبچشونن عصبی ندیدم مثل خودم

دقیقا بعدشوهرم میگه توروانی هستی هرچی بوده گذشته ولی خب تاثیرشورومن گذاشته

همین حرف تاثیرش بده

به خاطر خودت به فکر درمان باش گلم