2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 115 پست
اون بلده اما من اسکشوالم داداش 😞بی جنسگرام اینم نمیتونم بهش بگم دارم نابود میشم هرچی میگردم راهی جز ...

حالا اینکه گفتی برام تازگی داره ولی قضیه خیلی پیچیده شد. هرچی میریم جلو یه چیز جدید رو میشه

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
حالا اینکه گفتی برام تازگی داره ولی قضیه خیلی پیچیده شد. هرچی میریم جلو یه چیز جدید رو میشه

داداش قضیه من جدی تر از این حرفاس نمیشه حلش کرد هیچ راهی جلو پام نیس 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیحس وافسرده شدم تدریجیه همش یه دفه ای نبود😞

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
داداش من بمیرم مرگم موجه هس خدا منو نمیندازه جهنم مگه نه؟

چرند نگو. بی جنس گرا نه اشتیاقی به رابطه جنسی داره نه تنفری داره ازش. یعنی بی تفاوت. تو در اصل دختر هستی یا نه؟

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
چرند نگو. بی جنس گرا نه اشتیاقی به رابطه جنسی داره نه تنفری داره ازش. یعنی بی تفاوت. تو در اصل دختر ...

بیخیال من شو برو پی زندگیت باور نکن ولی توهین نکن خدافظ

این قضیه ای که میگی درمان خاصی داره یا نه؟

نه نداره برو باور نکن برام مهم نیس من که خدارو ندارم چه برسه بقیه باورم کنن بررررررررررو

چرند نگو. بی جنس گرا نه اشتیاقی به رابطه جنسی داره نه تنفری داره ازش. یعنی بی تفاوت. تو در اصل دختر ...

اره دخترم همینی که میگی هم هستم