2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم به عمم بگه؟

660 بازدید | 26 پست

چند روز پیش تولد دختر عموم بود تازه یه سالش میشه بعد من از روی وضعیت واتساپ عمم عکس دختر عموم رو شات گرفتم گزاشتم وضعیت خودم زیرش نوشتم فدات بشم مامانمم حواسش نبوده خواستع ب من پیام بده اما پیام داده عمم گفته چرا تو فداش بشی الهی مامان باباش فداش بشن با چن تا ایموجی عصبانی

عمم پیام و خونده حالا مامانم میخاد بهش بگه که جریان اصلی چی بوده ب نظرتون بگه؟

اخه کلا خوشش نمیاد قربون صدقه کسی برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زنگ بزنه حقیقت رو بگه  منم نمیزارم دختر فدای کسی بشه هیچ وقت

چقد دلتون کوچیکه حالا لفظی بگه 

قرار نیس پیش مرگ بشه واقعا که دور از جون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامانت حسادت کرده، عمه ات هم حتما درک می کنه، دیگه به روی مامانت نیوورده، مامانت نیاز نیست چیزی بگه.

اگه هم عمه عنوان کرد، مامانت حس واقعیش رو بگه، جای ماستمالی نداره، بگه دختر بزرگ کردم هی چپ و راست قربون دیگران میره، خوشم نمیاد. 

چقد دلتون کوچیکه حالا لفظی بگه  قرار نیس پیش مرگ بشه واقعا که دور از جون

کلا چون عزیزترین موجود زندگیم دخترمه خار تو پاش بره من مردم متاسفانه یکی دوبارم قوربون صدقه گربه عمش رفته که من فدات شم قوربونت برم شاکی شدم چون اعتقاد دارم نکنه دور از جونش پشت سرش فرشته وحی بگه آمین و همچنین متقابل هر کس قوربون صدقه دخترمم میره میگم خدا نکنه عزیزم لطفا نگید 

تاریخ 99.9.9 خدا رو شکر که به آرزوهام رسیدم ❤️

وقتی می‌دونی مامانت خوشش نمیاد قربون صدقه کسی بری، چرا بر خلاف میل مامانت رفتار می‌کنی؟ 😒😒

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...