2777
2789

سلام . بچه من تازه دوماههش تموم شده.با خانواده شوهرم قهریم . از جاییکه طبقه بالا خونشون بودم و تهمت و دروغ گفتن بهم برای اینکه دعوا راه بندازن بین من و همسرم و بعد که برا شوهرم معلوم شد دروغ گفتن شوهرمم هم کم کم رابطه اش را کم کرد باهاشون و خواهرشوهرمم را قاصد کردن که بگو دیگه نیاد اینجا .و رفتیم شهر دیگه.نه برای حاملگی و نه زایمانم حتی یه زنگ هم نزدن بهم . حالا خواهرشوهرم دوباره نشسته زیر پا شوهر ساده من که بچه را ببره خونه مادرش بدون من.اینم بگم برا دفعه اول با کلی دعوا با شوهرم بعد از زایمان بچمو یکساعتی برد البته گفت بدون تو ☹😓.و حالا دوباره میخاد ببره.و هر روز دعوا داریم .من حتی بخاطر این قضیه دوماهه شهر خودمون نرفتیم.

میدونم بره اونجا دوباره با دروغ بینمون جدایی میندازن و پیش همه میگن خودشو راه ندادیم ولی بچشو آوردن.برا همین گفتم خودت برو دیگه مهم نیستی برام ولی نمیزارم بچمو ببری . شما بودین چکار میکردین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک خودم نمیبینمشون برام کافی بود

ببره بچه رو

اصلا بگو بچه رو ببر من نمیام

بچه دوماهه ک دم ب دقیقه شیر میخواد و‌جیش میکنه رو مگه چقد میتونن اونجا نگهدارن

یک ساعت نشده بر میگرده

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه کوچیک چند ماهه چطور بدون شیر مادر میتونه سر کنه که بخواد از یه شهر بره شهر دیگه والله بچه های من از وقت به دنیا اومدن تا ۵ ماهگیشون کلا وصل بودن بهم در حال مکیدن🙃

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مگه میشه بچه کوچیک بدون مادر؟

هرگز اجازه نده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

تازه کرونا هم که هست اصلا نباید بچه رو ببری بیرون 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

من نمیتونم بپذیرم کسی بگه خودت رو نمی‌خوایم بچه ت رو می‌خوایم. به همسرت بگو من حرفی ندارم بچه م رو بیارم ببینن، ولی بچه با پدر و مادرشه، کسی بچه رو میخواد والدینشم باید بخواد.

بهش بگو تو قبول می‌کنی خانواده من بگن بچه ت رو می‌خوایم ببینیم ولی شوهرت رو نه؟

هرچند به قول بچه ها مگه چنددقیقه میتونن بچه رو بدون تو نگه دارن،بچه دوماهه هر لحظه مامان میخواد. اصلا نمی‌رسن درست ببیننش

بچه کوچیک چند ماهه چطور بدون شیر مادر میتونه سر کنه که بخواد از یه شهر بره شهر دیگه والله بچه های من ...

عزیزم برا همین قضیه شوهرم از اول اصرار داشت شیر خشک بدیم به بچه . و چند بار دعوامون شد . با اینکه شیر خودم کافیه و حتی دکتر هم با وزن و قد و ... گفت شیر خودت کافیه