2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم بچمو نبره خونه مادرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست

من با مادرشوهرم هیچ مشکلی ندارم ولی چون اصلا دعوتم نکرده خونشون یعنی تا حالا من رنگ خونه اونا رو ندیدم و به شوهرم گفتم تا عمر دارم نه برای عزا نه برای عروسی پا خونه مامانت نمیذارم اگه بچه دار بشم میذارم شوهرم بچه رو ببره خونه مامانش ولی خودم نمیرم ولی کم کم که بزرگ تر شد بچه رو میکشم سمت خودم که خودش نره اونجور که اونا منو حسرت بدل گذاشتن و نذاشتن من تازه عروس بودن رو احساس کنم منم حسرت بدل میذارمشون و نمیذارم طعم نوه داری رو امتحان کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی نمیزنم  نوه اونا هم هست

حتی اگر میدونستین میشینن دور هم بهت میخندن که راهت ندادن و ممکنه پشت سرت هم حتی دروغ بگن . و ممکنه بچت بعدا که بزرگ شد تحت تاثیر قرار بگیره . والا بابای ۴۰ سالش باورش میشد و هر روز میومد با من دعوا میکرد 

من نمیتونم بپذیرم کسی بگه خودت رو نمی‌خوایم بچه ت رو می‌خوایم. به همسرت بگو من حرفی ندارم بچه م رو ب ...

دقیقا منم همین حس را دارم . و بدتر همسرم هست که بسیار ساده هست 

باورتون میشه خواهرشوهرم خودش تا ۷ سال نزاشته بچش بره خونه مادرشوهرش . چون روز ۷ اومدن دیدنش . ولی برا منکه اصلا مامان باباش نیومدن هر روز زنگ میشه شوهرم که بیارش اونجا.و شوهرم و خواهرش تا ۱۰ سال پدربزرگ مادربزرگشونو ندیدن .

دخالت نمیکنم چون بچه من نوه‌ اونام هست همیشه پیش من بذار دو روزم پیش اونا باشه 

بچه دو ماهه دو روز پیش اونا باشه😐😐

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
بزار ببره  اونام حق دارن نوشونه  درست شما مشگل دارید ولی اینو قاطی مسائل نکنین

به قیمت تحقیر شما . و اینکه بدونی پشت سر بهت میخندن و بچت یه کم که بزرگ شد میشینن پشت سرت بد گفتن  . کاری که مادرشوهرم با زنداداش خودش کرده . و هر روز پیش داداشش دروغ میگفته که بچت اینو گفت اونو گفت و دعوا راه مینداخته . شما با در نظر گرفتن اینکه طرف مقابلت بسیار دروغگو و دوبه هم زن و بدجنسه هست بازم همینه نظرتون ؟

همین ک خودم نمیبینمشون برام کافی بود ببره بچه رو اصلا بگو بچه رو ببر من نمیام بچه دوماهه ک دم ب د ...

نه عزیزم . برعکس . من میخاستم برم . اونا گفتن خودش نیاد . شوهر ساده و مامانیه منم جلو خانوادم بهم گفت تو نیا و حسابی خرد شدم و گریه کردم بعدش

به قیمت تحقیر شما . و اینکه بدونی پشت سر بهت میخندن و بچت یه کم که بزرگ شد میشینن پشت سرت بد گفتن &n ...

ن اصلن همچین چیزی نیس .بچه ها هر چندم بشونو پشت سر شما بد گفتن اهمیت نمیدن .چون مادر خودشون دوس دارن حتی اگه بگن مادرت فلانه بیساره .اصلن اهمیت نمیدن تازه جبهه هم‌میگیرن چرا ب مامانم اینو گفتی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠