2777
2789

اصلا صابون نزنید شاید مقطعی خوب بشه ولی برمیگرده بدتر میشه

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صابون آنتی باکتریال گل سیتو

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
واقعا؟

پی اچ صابون اسیدی بخاطر این میگم

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
قیمتش چنده؟ تاثیر داره واقعنی؟

20 تومن اینا فک کنم

بزن ی هفته ای صورتت مث آینه میشه

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
تقریبا چربه و سفید 

خوب شما به دوتا چیز احتیاج داری 

۱ فیس براش عروسکی

۲.شامپو بچه فیروز زرد رنگ 

۱.شما از فیس براش عروسکی اصلا استفاده نمیکنید 

داخل فیس براش یه اسفنج سیاه رنگ هست اونو خارج میکنه 

و با اون صورتتو روزی ۲ بار میشوری 

کمی شامپو فیروز زرد رنگ به اسفنج میزنی و کل صورتتو میشوری اون اسفنج اول صورتتو کمی اذیت میکنه ولی کامل جوش های صورتتتو از بین میبره 

بازم سوالی داشتی بگو

ب منم بگو . من جوش ریز میزنم پیشونیم . پوستم معمولیه  

خوب شما به دوتا چیز احتیاج داری 

۱ فیس براش عروسکی

۲.شامپو بچه فیروز زرد رنگ 

۱.شما از فیس براش عروسکی اصلا استفاده نمیکنید 

داخل فیس براش یه اسفنج سیاه رنگ هست اونو خارج میکنه 

و با اون صورتتو روزی ۲ بار میشوری 

کمی شامپو فیروز زرد رنگ به اسفنج میزنی و کل صورتتو میشوری اون اسفنج اول صورتتو کمی اذیت میکنه ولی کامل جوش های صورتتتو از بین میبره 

بازم سوالی داشتی بگو