2777
2789

عزیزم زیاد به شوهرت وابسته نباشه مردا همیجورن وقتی دعواکنن زیاده روی میکنن توحرف زدن شاید برن ولی برمیگردن و عذرخواهی میکنن. من ترجیح میدم توچنین موقعیتی دعوا رو ادامه ندم و ناراحت نمیشم.

عزیزم زیاد به شوهرت وابسته نباشه مردا همیجورن وقتی دعواکنن زیاده روی میکنن توحرف زدن شاید برن ولی بر ...

قبلا خیلی وابستش بودم ولی الان نه کمتر شده اره ولی میگن حرفهایی که تو عصبانیت میگن درسته و شوهرم بعد از اینکه  یه کم اروم شد این حرفو زد گفتم نگو نمیگی من ناراحت میشم گفت اگرم ناراحت بشی بازم میگم هز بار دیگم میگم من اشتباه کردم زن گرفتم الانم خیلی دلم شکسته یه جورایی ازش سرد شدم همش میگم بیخیال عصبانی بوده ولی وقتی تو چشاش نگاه میکنم حرفاش یادم میاد و عصبی میشم نمیدونم چی کار کنم 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا خیلی وابستش بودم ولی الان نه کمتر شده اره ولی میگن حرفهایی که تو عصبانیت میگن درسته و شوهرم بعد ...

سعی کن از دلش دربیاری براش گل چیزی بخر غذاهای خوشمزه درست کن باگذشت زمان درست میشه واینکه هیچوقت ناراحت و افسرده نباش جلوی شوهرت،مردا از زنای غمگین خوششون نمیاد

سعی کن از دلش دربیاری براش گل چیزی بخر غذاهای خوشمزه درست کن باگذشت زمان درست میشه واینکه هیچوقت نار ...

سراون موضوع که دعوامون شد من عذرخواهی کردم ولی اون حرفارو اخردعوا بهم گفت امیدوارم فقط زمان بگذره وحالم خوب شه تاحالا هیچ وقت اینقدر از حرفش دلم نشکسته بود همشم میگه چته چرا حرف نمیزنی چرا ناراحتی ولی نمیخوام حرف بزنم چون میدونم بدتر میشه

قبلا خیلی وابستش بودم ولی الان نه کمتر شده اره ولی میگن حرفهایی که تو عصبانیت میگن درسته و شوهرم بعد ...

خب می گفتی الانم دیر نیست اشتباهتو جبران کن

مردا حرف مفت زیاد می زنند اگر واقعا از ته دلش گفته که خب لیاقت تو رو نداره اگرم نه که خودش عذرخواهی می کنه

سعی کن از دلش دربیاری براش گل چیزی بخر غذاهای خوشمزه درست کن باگذشت زمان درست میشه واینکه هیچوقت نار ...

اون حرف زشت زده این عذرخواهی کنه درسته تو زندگی گذشت باید کرد اما قرار نیست هر حرف نادرستی که شنید چیزی نگه که اونم متوجه اشتباهش نشه

سراون موضوع که دعوامون شد من عذرخواهی کردم ولی اون حرفارو اخردعوا بهم گفت امیدوارم فقط زمان بگذره وح ...

منم تا دلت بخواد از این حرف ها شنیدم اینم بدون گاهی این حرفا رو تو عصبانیت میگن بعدم پشیمون میشن اگرم پشیمون نشن از غرورشونه که کوتاه نمیان ولی خوبه بگی هنوزم دیر نشده گاهی مردها باید بفهمن ممکنه همسرشون  رو از دست بدن

خب می گفتی الانم دیر نیست اشتباهتو جبران کن مردا حرف مفت زیاد می زنند اگر واقعا از ته دلش گفته که خ ...

نمیدونم از ته دلش گفت یانه البته عذر خواهی کرد گفت ببخش عصبی بودم ولی نه اینکه گفتم نگو ناراحت میشم گفت نارحتم بشی میگم نمیتونم عذرخواهیشو قبول کنم