2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده فقط تو خونه با دارو گیاهی سقط کرده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 49 پست
دفترچه ببر همسرت بگیره کار ندارن که فقط باید دکتر گفته باشه درضمن بعضی جاها میفروشن فقط سخته تشخیص ا ...

ینی اینهمه کپی مدارک خودمو همسرمو میخواد ب مشکل نمیخوریم؟؟دفترچم مال خواهرمه 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبکه بهداشت پرسیدم گفت بزار 

پروژسترون کمی سخت می کنه کارو ولی خب شما قرص و شیاف هایی که دکتر نوشته رو تهیه کنید، منم سقط داشتم اما طبیعی و بدون دارو بود. دردش کمی شدید تر از پریود هست و مثل زایمان همراه انقباض هست ولی خب قابل تحمله. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
پروژسترون کمی سخت می کنه کارو ولی خب شما قرص و شیاف هایی که دکتر نوشته رو تهیه کنید، منم سقط داشتم ا ...

واقعا؟؟فک کردم خیلی افتضاحه 

شما سن حاملگیت چقدر بود جنین تشکیل شده بود؟؟ چیا خوردی دفع شد 

اره باید مال شوهرش و خودشو بدم ولی شوهرش نیست نمیتونه اون بره بگیره شاید امضا خواستن 

اونقدر سخت گیرن یعنی 😐خب باخواهرت برو بگیره

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
واقعا؟؟فک کردم خیلی افتضاحه  شما سن حاملگیت چقدر بود جنین تشکیل شده بود؟؟ چیا خوردی دفع شد&nbs ...

۸ هفته، منم سیکلهام طولانی و ۳۲ روزه بود. فتال پل تشکیل شده بود پزشک هم استراحت مطلق نوشته بود ولی خب همون روز خونریزی شدید پیدا کردم و سقط شد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
۸ هفته، منم سیکلهام طولانی و ۳۲ روزه بود. فتال پل تشکیل شده بود پزشک هم استراحت مطلق نوشته بود ولی خ ...

چ‌خوب خب من فقط ساکه و ۶ هفته و دوروزه ینی ممکنه درد کمتری داشته باشه؟؟من فتال پل رویت نشده مسکنم خوردی؟

درد زیاد نداره؟وای انقد از دردش میترسم ک نگو  مسکنم خوردی؟چی بود

برا من میگم که فقط کیسه ابش یکم درد داشت بچه پسر بود مسکن نه نخوردم شما چند وقتته

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤