2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده فقط تو خونه با دارو گیاهی سقط کرده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 49 پست
چ‌خوب خب من فقط ساکه و ۶ هفته و دوروزه ینی ممکنه درد کمتری داشته باشه؟؟من فتال پل رویت نشده مسکنم خو ...

نه چیزی مصرف نکردم. از ۵ عصر انقباض هام شروع شد هر نیم ساعت یک بار و تا ساعت یک شب که هر یک دقیقه تقریباً انقباض داشتم طول کشید و بعد سقط شد.  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
برا من میگم که فقط کیسه ابش یکم درد داشت بچه پسر بود مسکن نه نخوردم شما چند وقتته

ولی از پریودم دوماهو بیست روز گذشته اما سن بارداریم ۶ هفته و دو روزه 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من میگم که فقط کیسه ابش یکم درد داشت بچه پسر بود مسکن نه نخوردم شما چند وقتته

ولی از پریودم دوماهو بیست روز گذشته اما سن بارداریم ۶ هفته و دو روزه  نمیدونم چیکار کنم 

اخه دکتر سایتوتک نوشتو گفت اگه دفع نشد بیا کورتاژ گفتم درد داره گفت اره سقط درد داره 

نمیدونم بخدا منکه دردی نداشتن تازه دکتر توخونه اومد بیمارستان نرفتم

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
عین زایمان بوده  چند وقت بعدش حامله شدی

من بعدش اقدام نکردم. تقریباً یکسال بعد تصمیم گرفتم باردار بشم و شکر خدا فردای تاریخ سقطم بی بی چکم مثبت شد و خدا دخترم رو بهم داد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عزیزم چ خوب ک راحت دفع شده 

اره خداروشکر دکترش عالی بود خودم و داشت از امپول میترسیدم‌ازین امپولای چشمی برام استفاده کرد درکل راضی بودم ازش گفتم برا زایمانمم بیاد توخونه زایمان کنم 😁

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
من بعدش اقدام نکردم. تقریباً یکسال بعد تصمیم گرفتم باردار بشم و شکر خدا فردای تاریخ سقطم بی بی چکم م ...

خدارو شکر عزیزم 

منم حداقل سه الی شش ماه باید صبر کنم درسته؟ اطلاعی داری؟