2777
2789

نه عزیز من خطرناک نیست اصلا فقط اگر نچرخه نمیتونی طبیعی زایمان کنی پسر منم تا هفته سی و شش بریچ بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم بریچ بود فکر کردم طوریش شده تکون نمیخوره ولی سونو گفت چون بریچ شده نمیتونه پاهاشو تکون بده این که خودشو آزاد کرد باز داره لگد میزنه ولی اصلا خطرناک نزست مگه بخوای زایمانت طبیعی باشهدهفته های آخر دکتر راه حل میده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نه عزیز من خطرناک نیست اصلا فقط اگر نچرخه نمیتونی طبیعی زایمان کنی پسر منم تا هفته سی و شش بریچ بود

نه از طبیعی میترسم

پس مشکلی برا بچه نداره؟

ببخشید شما هم پایین شکمتون تیر میکشید موقع راه رفتن؟

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
نه از طبیعی میترسم پس مشکلی برا بچه نداره؟ ببخشید شما هم پایین شکمتون تیر میکشید موقع راه رفتن؟

اون آره اون ربطی به بریچ بودن نداره دکتر گفت چون بچه فشار میاره اینطور میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه از طبیعی میترسم پس مشکلی برا بچه نداره؟ ببخشید شما هم پایین شکمتون تیر میکشید موقع راه رفتن؟

بله عزیز بچه منم بریچه . زیر شکمم و .. شدیدا تیر میکشه و احساس فشار میکنم دکترم گفت این دردا فقط برای بریچ بودن بچه س . چاره یی نیست تحمل میکنیم تا بسلامت بگذره

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
۲۰هفتم

بریچ خطری نداره عزیزم،من ازاول بریچ بود،تاآخرم همونجوری موند،۲۰هفته رویادم نیست ولی یادمه هفته اای آخردردداشتم توقسمت لگن وواژن.رحمت جابازمیکنه واسه اونه،نگران نباش گلم یه کم استراحت کن