2777
2789
عنوان

خونریزی 14روز بعد از سقط

76 بازدید | 7 پست

من دقیقا 14روز پیش سقط داشتم توی این 14روز خیلییییییی خونریزی داشتم اما الان خونریزیم قطع شده فقط خون کم رنگ(خون آبه) دارم این طبیعیه؟ آزمایش بارداری هم همین امروز دادم منفیه  آیا لازمه برای این موضوع دکتر برم؟درد هم دیگه ندارم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت طول کشید خون ریزیت؟  ایشالا به زودی و در موقعیت مناسب یه نی نی دیگه بیاد تو دلت

الان نى نى رو پامه 😅

سال بعدش دوباره باردار شدم 

من فكر كنم همون ١٠ ١٢ روز 

ولى كلا سقط خاطره ى بديه 

ايشالله بزودى يه نى نى خوشگل بياد تو بغلت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دنيا نداره ارزششو كه بگيريم جدى هر تزشو 😅
الان نى نى رو پامه 😅 سال بعدش دوباره باردار شدم  من فكر كنم همون ١٠ ١٢ روز  ولى كلا سق ...

عزیزم خدا حفطش کنه ایشالا نینی دومی❤️

آخه واسه من 14روز گذشته باز خون کم رنگ میبینم میترسم که بقایا مونده باشه توی شکمم

عزیزم خدا حفطش کنه ایشالا نینی دومی❤️ آخه واسه من 14روز گذشته باز خون کم رنگ میبینم میترسم که بقایا ...

بهتره برى دكتر سونو بنويسه برات كه خيالت راحت بشه 

منم رفتم 

دنيا نداره ارزششو كه بگيريم جدى هر تزشو 😅