2789

الان نیم ساعته گرد شده یه گوشه و هر ازگاهی لگد میزنه.دست و پاشو تکون میده اشکال نداره‌؟؟؟

استراحت مطلقم و طول سرویکسم پایینه از خودم استرس دارم تو رو خدا اگر واقعا میدونین کمکم کنین الکی بدتر نشم😓

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لباس گرم بپوش احتمالا كمرت يخ كرده

اخه پیش بخاری هم دراز کشیدم 😕

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
اگه دلت سرده یه حوله گرم کن بزار ببین خوب میشه

پیش بخاری دراز کشیدم پتو هم انداختم رو شکمم.گرما دارم میپوکم بخدا

فكر نكنم گلممم اول از همه استرسو از خودت دور كن بعدم ي ذره گرمش كن زياد نه شايد شكمت يخ كرد خودشو ...

نه عزیزم از گرما دارم خفه میشم 

منم بچه ی اولم همش قلمبه میشد ی سمت منم ذوق میکردم😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫