2777
2789
عنوان

سریال آسا ی درخشان کسی میبینه؟

979 بازدید | 5 پست

این روزا سریال آسا شبکه دو میده این شخصیت تاریخی زن ژاپن خییییییییییلی معروفه اسم اصلی asako hirooka 

اولین زن تاجر بانکدار ژاپن که کارهای معدن داری والیاف وتجارت پنبه در زمانی که زن ها حتی مدرسه نمیتونستند برند وهمینطوراولین دانشگاه زنان درژاپن اونم بیشتراز صدسال پیش 1901 تاسیس کرد.

جالبی زندگی آسا همسرش شینجیرو که واقعا بعضی وقتها اشکم درمیاد این مرد 150سال پیش اینقدرفهمیده اینقدر پشت زنش بوده  وخانواده شوهرش مادرشوهرش فوق العاده حمایتش کردند من که میگم بزور هم شده باید مردهای ایرانی ببینند

متاسفانه ساعت پخش ایران خیلی افتضاحه 2ونیم بعدازظهر یک نیمه شب   من لینک سیما دو : https://www.aparat.com/search/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%20%D8%A2%D8%B3%D8%A7 میذارم انلاین ببینید

اگه زبانتون خوبه بازیرنویس انگلیسی فصل کودکی آسا توی سایتهاخارجی ببینید خیلی جالبه شبکه دوبدلیل نامزدی در کودکی حذف کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.