2777
2789
عنوان

لاک تلخ برای کودک

154 بازدید | 6 پست

کیا برا بچه هاشون استفاده کردن؟؟ دخترکم 11ماهشه همش انگشتاش دهنشه لاک تلخ گرفتم براش مزش خیلیی بده میترسم بزنمش انگشتاش... کیا استفاده کردن؟؟ چجوریه؟؟

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

لاک ک شیمیاییه...

فلفل بزنین بهتره😅

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نه بابا میگن به بچه لاک نزنین ضرر داره بعد دخترتو میخاد لاکو بخوره شانسم نیاری از طعمش خوشش میاد😁😁

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاک ک شیمیاییه... فلفل بزنین بهتره😅

استفاده کردید شما؟؟ یا همینجوری میگید؟؟

فلفل حساسیت زاست و متاسفانه همین کار یک مادر باعث شد پسر دوسالش فوت کنه... هرگز درمورد چیزی که تجربه نداشتی صحبت نکن چون سیستم بدن کودکان حساسه

استفاده کردید شما؟؟ یا همینجوری میگید؟؟ فلفل حساسیت زاست و متاسفانه همین کار یک مادر باعث شد پسر دو ...

شوخی میکنم

ب ایموجی (😅) دقت شود 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
نه بابا میگن به بچه لاک نزنین ضرر داره بعد دخترتو میخاد لاکو بخوره شانسم نیاری از طعمش خوشش میاد😁😁

لاک تلخ رو میگم... شما استفاده کردید؟ 

پس بنظر شما از دکتر بپرسم بهتره چون نوشتیدمیگن مضره

لاک تلخ رو میگم... شما استفاده کردید؟  پس بنظر شما از دکتر بپرسم بهتره چون نوشتیدمیگن مضره

به تلخ دقت نکردم🤦‍♀️😞 بهتره بپرسی تاخیالت راحت بشه شایدمحدودیت سنی داشته باشه

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜