سلام دوستان واسه جوشای پریودی باید چیکار کرد من موقعیکه پریود میشم صورتم پر جوش میشه مخصوصا روی گونه هام تا بخوان این جوشا برن دوباره پریود میشم کسی مث من بوده و خوب شده؟
و ی تونر عالی معرفی کنید ک هم قدرت پاک کنندیش خوب باشه و هم باعث جوش نشه
مرسی عزیزم من سه ماهه راکوتان میخورم،و اصلا هم به نیت پوست نمیخورم واسه بینیم میخورم.اما جوش هم دار ...
عزیزم من مرتب خوردم و دورشو ادامه دادم.یادمه دکتر میگفت بعضیا باید دو دوره بخورن.حالا دقیق یادم نیست مال سال ۹۲.دکتر بهتر راهنمایی میکنه ولی خدا خیرش بده راحتم کرد با نسخش.من روم نمیشد برم بیرون.یه دفعه صورتم پر جوش شد.راکتونام که میخوردم دو برابرش کرد اوایل ولی به مرور بهتر شد.فقط دست نزن به جای جوشات. بعدشم که صورتم کلا شد جای جوشا.چون خیلی وحشتناک زده بودم.۶ ماهم کرم زدم برای جاشون .دیگه بعدش عالی شد شکر خدا.موفق باشی گلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.