2777
2789
عنوان

جوش و پریودی

441 بازدید | 19 پست

سلام دوستان واسه جوشای پریودی باید چیکار کرد من موقعیکه پریود میشم صورتم پر جوش میشه مخصوصا روی گونه هام تا بخوان این جوشا برن دوباره پریود میشم کسی مث من بوده و خوب شده؟

و ی تونر عالی معرفی کنید ک هم قدرت پاک کنندیش خوب باشه و هم باعث جوش نشه 

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم جوش میزنم  بعضی وقتا رو سینمم میزنه ولی خب خودش خود ب خود بعد چند روز خوب میشه اگ ...

اره اتفاقا قفسه سینه منم جوش میزنه ولی کاش راهی باشه ک جلوگیری کنه از این جوشا

بادی شاپ ی عالمه تونر داره نمیدونم کدومش خوبه خیلی هم گرونن

اگه پوستت چربه تی تری بادیشاپ عالیه

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
چرب نیست مختلطه شنیدم میگن تونر سی وید بادی شاب خیلی خوبه حالا نمیدونم بین این دوتا کدومش بهتره

نقد های زیادی داره بخون توی اینستا کامل متوجه میشی

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
چرب نیست مختلطه شنیدم میگن تونر سی وید بادی شاب خیلی خوبه حالا نمیدونم بین این دوتا کدومش بهتره

عزیزم اتفاقی دستم خورد رو پروفایلت تاپیکتو دیدم.من صورتم داغون بود.ازخودم تعریف نمیکنم همه میگن.چهره فوق العاده زیبایی دارم ولی اون جوشا اینقد بد بود که چهرمو زشت کرده بود.راکوتان خارجی .ایرانی نه.

فک کنم ۶ ماه خوردم.اوایل راکوتان بدترش کرد.خیلی وحشتناک بود.عوارض بدیم داشت.خشکی پوست و قرمزی چشم و به هم ریختن پریود.و اینکه سونو کلیه میدادم چون رو بعضیا تاثیر بد میزاشت.ولی خداروشکر کلیم چیزیش نشد.کلا ۶ ماه تحمل کردم.الان بند بندازم کلی چربی بخورم و... یه دونه هم نمیزنم.دقیقا ریشه کنش کرد راکوتان خارجی.ولی تو بارداری ممنوعه و باید چند ماه بگذره فک کنم بعد باردار شی.ازدکتر عوارضشو بپرس.صورتمو بدنمو یه مدت لاغر کرد ولی واقعا زیباییمو برگردوند .کلا صورتم دیگه به تپلی قبل نشد.قبلا تپل بود.خیلی خشک میکنه پوستو.ولی خیلی راحت شدم شکر خدا.یادمه سال ۹۲ بود قرصه تحریم شده بود بسته ای فک کنم ۶۰ تومن یا ۱۲۰ تومن گرفتم

جواب منو به استارتر بخون عزیزم

مرسی عزیزم من سه ماهه راکوتان میخورم،و اصلا هم به نیت پوست نمیخورم واسه بینی‌م میخورم.اما جوش هم دارم امیدوارم بهتر بشه،ممنون بابت راهنماییت💓