2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از شوهرم و خانوادش خسته شدم چقد غصه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 23 پست

سلام‌

خانوادش که وظیفه ندارن به شما کمک کنن

شوهرشما هم اگه از روی محبت کاری براشون کرده که نباید انتظار جبران داشته باشید ، اگه هم کاری کرده براشون که بعد کمکش کنن ، همون موقع باید بهشون میگفته که اگه کاری هم براشون میکنه توقع جبرانش رو داره 

تقصیر از خودتونه.. وقتی اونا زنگ میزنن برای کار شمام زنگ بزنین بعضیا تا بهشون نگی نمیان جلو

خوب منم همینو ب شوهرم گفتم ،گفتم منکه میدونم اونا نمیان ولی حداقل زنگ بزن ب روشون بیار ک اگ بعدا کتری داشتن و من نذاشتم بری گله نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید سطح توقع و انتظارتو بیاری پایین تا به ارامش برسی بعد این که روی شوهرت کار کنی تا اونم مثل خ ...

نمیدونم چجور بهش بفهمونم ک خانوادش فقط برا حمالی میخانش بخدا ما مول کم داشتیم برا رهن خونه خانوادش حتی هزاری هم ندادن بهمون مادرش ب من میگفت از داداشات بگیر،در صورتی ک شوهرم کارگره ولی هر روز ۲۰هزار تومن صبحانه سرشیر و شیر برنج از این سر شهر میبره اون سر شهر واسه باباش،واقعا من نباید انتظار داشته باشم ازشون؟

ازکسی انتظار نداشته باش  فقط اعصاب خودت بهم میریزه  تو این دنیا تو فقط خودتو داری💫

خوب با هر ناراحتی بود اسباب کشی تموم شد و خواهرام کمکم کردن و خداییش نذاشتن خودم وسیله هارو بچینم با خودم گفتم دیگه اصلا ب خانواده شوهرم فکر نمیکنم ک اعصابم بهم بریزه ماهی یک بار میرفتم خونشون دیگه همونم نمیرم چرا باید بهشون فکر کنم بعد میدونی چی شد؟ی چیزی فهمیدم اتیش گرفتم

من نه کمک میکنم نه کمک میخوام نه اونا ادمایی هستن که کمک بکنن خلاصه خودمو راحت کردم توقع ندارم اونا ...

چطور بی خیالی شوهرت کاراشونو بکنه ولی اونا سر سوزنی براتون کار انجام ندن؟

کسیایی هستن که کارشون و درآمدشون ازین راهه..باهاشون تماس بگیر بیان کمکت هم زیر منت کسی نمیری هم کارت ...

خوب ما هنوز۴میلیون از پول رهنمون مونده ک ندادیم چطور پول کارگر بدیم وقتی نداریم