2777
2789

من باردارم،هفته ۲۴،هفته قبل باید اسباب کشی میکردیم،یک هفته خودم تنها وسایلامو بسته بندی گردم و با کمک شوهرم بردیمش خونه جدیده ولی خانوادش حتی یه زنگ نزدن بیان کمک تعارف کنن حداقل اون وقت همه کاراشونو شوهرم میکنه و حمالشونه

بعد مونده بود وسیله بزرگ ها ک هر چی ب شوهرم میگفتم خوب داداشات میتونن کاراشونو ب تو بگن تو هم زنگ بزن بیان کمکت بزرگارو ببریم بریم دیگه خسته شدم از اوارگی معلوم نیس کدوم طرف بمونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت خواهرت کسی میگفتی بیاد کمک خودت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

شوهرا همشون همینن.نمیدونم وقتی اینقدر وابسته مادر و خواهراتی چرا ازدواج میکنین اصلا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بعد مونده بود وسیله بزرگ ها ک هر چی ب شوهرم میگفتم خوب داداشات میتونن کاراشونو ب تو بگن تو هم زنگ بز ...

تقصیر از خودتونه.. وقتی اونا زنگ میزنن برای کار شمام زنگ بزنین بعضیا تا بهشون نگی نمیان جلو

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

بعد یه هفته پسر عمه و مسر داییش و داداشش اومدن کمک کردن جا ب جا شدیم

ولی واقعا انصاف نیست منه حامله اینقد حرص بخورم از دست خواهر شوهر مادر شوهرم ک حتی زنگ نزدن تعارف کنن یا بگن عروسمون حاملس گناه داره یا اصن ب خاطر پسر خودشون می اومدن کمک 

بعد مونده بود وسیله بزرگ ها ک هر چی ب شوهرم میگفتم خوب داداشات میتونن کاراشونو ب تو بگن تو هم زنگ بز ...

کسیایی هستن که کارشون و درآمدشون ازین راهه..باهاشون تماس بگیر بیان کمکت هم زیر منت کسی نمیری هم کارت راه میفته هم یه بنده خدا یه لقمه نون میبره سر سفرش

چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
منطقی نبود...انتظار نداشته باش از کسی تا آرامش داشته باشی

وقتی اونا همه کاراشونو ب شوهر من میگن چی؟مثلا خواهر شوهرم بخاد تولد بگیره برا شوهرش ،شوهر منو میفرسته کیک و چیزاشو بخره و ببره خونش ولی مارو حتی دعوت نمیکنه یا حداقل اخر سر یه تیکه کیک نمیفرسته واسه خود شوهرم جای تشکر حتی

به مادرت خواهرت کسی میگفتی بیاد کمک خودت

مادر ندارم ولی خواهرام اومدن و همه کارارو کردن بخدا شوهرم حتی سوزنی جا ب جا نکرد فقط وسیله هارو ریختن تو خونه جدیده و رفتن و با منم قهر کرد حتی دو روز پول نمیداد من غذا بخرم تا از دومادمون پول گرفتم