2777
2789
عنوان

فرق آبرسان و مرطوب کننده چیه؟

482 بازدید | 54 پست

میخاسم ابرسان سفارش بدم اشتباهی مرطوب کننده سفارش دادم 😞😞😞

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا یکی هست 

ولی آبرسان معمولا غنی تر از هیدراته هست

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
معمولا یکی هست  ولی آبرسان معمولا غنی تر از هیدراته هست

😭😭😭 حوصله ندارم بازز لغوش کنم باز دیرتر ب دستم برسه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
حالا چی سفارش دادی

مارک گرونی هم نیس سوپکس ارزونه ولی الان دستم خالیه نمیتونم دوباره بخرم

آبرسان به پوستت آبرسانی میکنه و موادش جذب پوست میشه

اما مرطوب کننده بیشتر حالت لایه ای داره که روی پوست میاد و مانع از از دست رفتن رطوبت پوست میشه..

در واقع آب رسان، کار آبرسانی به لایه های زیرین رو انجام میده، اما مرطوب کننده، نه..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
😭😭😭 حوصله ندارم بازز لغوش کنم باز دیرتر ب دستم برسه

چه محصولی هست؟ 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مارک گرونی هم نیس سوپکس ارزونه ولی الان دستم خالیه نمیتونم دوباره بخرم

از کجا خریدی؟ 

آبرسان به پوستت آبرسانی میکنه و موادش جذب پوست میشه اما مرطوب کننده بیشتر حالت لایه ای داره که روی ...

ممنون بابت توضیحات کاملت عزیزم