2777
2789
عنوان

تقلب در کنکور

102 بازدید | 9 پست

بچه ها یه چیزی بگم تا عمق بسوزید. داییم یه دوست داشت، بعد این دوستش رشته اش تجربی بود، سال اولش هم قبول نشده بود، بعد یک سال پشت کنکور موند، شب قبل آزمون کنکور، زنگ زد به داییم که من هیچی نخوندم، ای کاش اصلا کنکور شرکت نمی کردم. آبروم میره. این دوست داییم فردا رفت امتحان داد، نتایج که اومد یه رتبه ی خیلی خوب آورد. فکر کنم زیر ۵٠٠. چند روز بعدش اومد برای داییم تعریف کرد. من روز آزمون، متوجه شدم کسی که جلوم نشسته یا بغلم(دقیق یادم نمیاد ولی به اون شخص اشراف کامل داشت) فلانیه(یکی از بچه های زرنگ مدرسه شون که خیلی خر خون و زرنگ بود) همه سوالات رو از دفترچه اش تقلب کردم، هرچی اون زد منم زدم. برای رد گم کنی و اینکه سازمان سنجش مشکوک نشه. چند تا سوالم اشتباه زدم. چون قبل آزمون، به داییم گفته بود چیزی نخوندم، مجبور شد همه ماجرا رو تعریف کنه. همون سال دندون قبول شد. الان سالهاس که دندونپزشکه. با یه زن پزشک متخصص هم ازدواج کرده. من هر وقت تابلوی مطبش رو می بینم، فقط میخندم و افسوس میخورم. الان دیگه ترتیب سوالهای کنکور برای هر شخص جوریه که امکان تقلب وجود نداره. اینیکه تعریف کردم برای اوایل سال ۸٠ بود. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه چون دفترچه سوالا ۴ نوع داره abcd و دفترچه تو با جلویی و عقبیت کاملا متفاوته از اولم همین بوده

مجید جان دلبندم میگم این اتفاق مال اوایل دهه هشتاد بود، چند سال بعد این اتفاق، دفترچه ها اینطوری شد. چرا متن رو کامل نمی خونید؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
عزیزم دفترچه ها متفاوتهیعنی سوال ۷ ینفر ممکنه سوال ۲ من در بیاداصلا امکان تقلب به اون صورت وجود ندار ...

وای خدا چرا متن رو کامل نمی خونید؟ گفتم این اتفاق مال اوایل دهه هشتاد بود که هنوز دفترچه ها اینجوری که میگی نشده بود، خوبه تو متن هم به این موضوع کامل اشاره کردم

دفترچه ها باهم فرق داره البته

وای خدا میگم این اتفاق مال اوایل دهه هشتاد بود، اون موقع دفترچه ها اینجوری نبود

دروغه چون دفترچه سوالا ۴ نوع داره abcd و دفترچه تو با جلویی و عقبیت کاملا متفاوته از اولم همین بوده

یعنی من این اتفاق رو از خودم درآوردم؟ خوب متن رو کامل بخون میگم این اتفاق مال حداقل بیست سال پیشه که هنوز این شرایط برای دفترچه ها نبود. اصلا دلیل اینکه دفترچه هارو اینجوری کردن به خاطر همین تقلب ها بود