بلقیس۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 606 عنوان خانوما خیییلی به کمکتون احتیاج دارم لطفا بیاید تاپیکم 66 بازدید | 8 پست خانما بهترین قرص جلوگیری برای دفع کیست چیه؟؟ خواهشا زودتر بیاین بگید میخوام بخرم. کیستم فولیکولار هست ( ۳ تاس حدود ۳ سانت) 1399/10/02 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دوفندق عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 24 نمیدونم عزیز من که کیست داشتم دکتر گفت قرص نمیخواد جلوگیری روقطع کن باردارشو با بارداری سرکوب میشه الانم 5ماهمه
بلقیس۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 606 نمیدونم عزیز من که کیست داشتم دکتر گفت قرص نمیخواد جلوگیری روقطع کن باردارشو با بارداری سرکوب میشه ا ... چند سانتی بود ؟
بلقیس۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 606 سلام این سوالهارو مستقیم با مراجعه به پزشک بپرسید خانم محترم حتما پزشک نوشته برام ! ولی من میخوام مطمئن شم ضرر نداشته باشه واسم ، تجربه بقیه خیلی کمک کننده اس
دیاناعظیمی عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 1307 خانم محترم حتما پزشک نوشته برام ! ولی من میخوام مطمئن شم ضرر نداشته باشه واسم ، تجربه بقیه خیلی کمک ... شما از کجا میدونی ، یه نفر به دروغ اینجا بهتون پیشنهادی نمیده !!!!؟؟؟؟
بلقیس۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 606 شما از کجا میدونی ، یه نفر به دروغ اینجا بهتون پیشنهادی نمیده !!!!؟؟؟؟ بیخیال جانم ... خدا عقل هم داده دیگه! حوصله بحث ندارم عزیزم ، خدا خیرت بده .
دیاناعظیمی عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 1307 بیخیال جانم ... خدا عقل هم داده دیگه! حوصله بحث ندارم عزیزم ، خدا خیرت بده . منم با شما بحثی ندارم ، منکه شمارونمیشناسم ، بخاطر خودتون گفتم ، شما عقل تشخیص مناسب یا نامناسب بودن دارو روکه ندارید ، منم ندارم ، فقط پزشکتون داره درفضای مجازی هرکسی میتونه هردروغی ببافه موفق باشید
بلقیس۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 606 منم با شما بحثی ندارم ، منکه شمارونمیشناسم ، بخاطر خودتون گفتم ، شما عقل تشخیص مناسب یا نامنا ... همون پزشک باعث شد کیست بزنم ! گاهی استفاده از تجربه و تحقیق کردن بد هم نیست