2777
2789
عنوان

کمکم کنید...کیکم داره بد میشه

358 بازدید | 37 پست

کیک قابلمه ای

چهل و پنج دقیقه شده

خام هنوز

چیکار کنم

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی رب دیگ بمونه  کیک قابلمه ای دقیق یک ساعت میخواد بعدم هی نباید درش و باز کنی که 

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

من باشعله ملایم یکساعت 10دقیقه میزارم. درشو اگ چند بار باز کردی خراب میشه. باید کیک وقتی بوش بلند شد بعد ده دقیقه درشو باز کنی چاغو بزنی توش ببینی پخته یان

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ی رب دیگ بمونه  کیک قابلمه ای دقیق یک ساعت میخواد بعدم هی نباید درش و باز کنی که

سی دقیقه که شد درشو باز کردم

من باشعله ملایم یکساعت 10دقیقه میزارم. درشو اگ چند بار باز کردی خراب میشه. باید کیک وقتی بوش بلند شد ...

نمیسوزه یعنی؟

میشه عکسشو بدی قوامشو ببینم

عکس بلد نیستم اپلود کنم

کلا کش میاد

انگار همون مواد اولیه اس

ولی گرم شده