2777
2789
عنوان

دختر خواهرم

344 بازدید | 23 پست

سلام دختر خواهرم سه سالشه نزدیک ۱۵روزه ببخشید یبوست شدید گرفته دکتر هم بردن خوب نشده راه حلی دارید ک جواب گرفته باشین بگین بهم

خوش اومدی نازمامان.😊

شیاف گیلیسیرین استفاده کرده؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توغذاش کره یا روغن زیتون بریز...روغن قرچک بزنین به مقعدش

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

برگ ثنا و گل سرخ دم کنن صاف کنن با نبات بخوره فقط زیاده روی نکنن چون شدیدا اسهال میاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه ضرری نداره

نه ضرر نداره دکتر برای پسرم تجویز کرد.ولی خوب زیاد استفاده نکنید.همینکه حالش بهتر شد قطع کنید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

صبح قبل از صبحانه وظهر قبل از ناهار وشب قبل از شام شربت انجیر بهش بده یه هفته این کارو بکنه درست میشه .دختر من چند وقت اینطوری بود طوری بود که قبل از مدفوع دوساعت گریه میکرد ومیترسید پی پی کنه .الن درست شده خداروشکر ما بهش جایزه هم میدادیم وقتیپیپی میکرد براش دست مبزدیم تشویقش میکردیم که نترسه وپی پی کنه .😊

عزیزم شیاف صابون 

اندازه ی تخمه ژاپنی باشه کافیه

یکی از آشنا های ما مدفوع انتهای روده اش خشک شده بود و باید عمل میشد ولی با همین روش شکمش کار کرد

حتما این کار رو کنید