2777
2789
عنوان

دختر خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همیشه یبوثتا ناجور داشتم عرق نعنا تو ماست خوردم خوب شدم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
کفاثت نمیخوره

با روغن بادوم شکمش رو چرب کنید از سر دلش شروع کن به حال دایره دورانی خلاف جه عقربه های ساعت

بعد یه دستمال گرم کن ببند تو دلش

بایک گوش پاکنم مقعدش رو به کمک وازلین یا کالاندولا چرب کن 

انقدر سریع جواب میده که نگو 

من پسرم کوچولو بود هرکار کردم نشد درمونگاه بهم گفتم برای یبوستش خیلی عالی بود

شیاف صابون چیه از کجا بگیرم

یه تیکه از،صابون رو با چاقو ببرید و داخل مقعد شیاف کنید فقط بزرگ نباشه مثلا نهایت اندازه ی یک پسته حتی نازکتر باشه حتما جواب می گیرید من امتحان کردم

برگ ثنا و گل سرخ دم کنن صاف کنن با نبات بخوره فقط زیاده روی نکنن چون شدیدا اسهال میاره

آره این عالیه

ولی خب یک بار قبل خواب بدید، صبح که شکمش کار کرد دیگه ندید. از اون به بعد روغن زیتون بدید. چون روده رو تنبل میکنه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله