2777
2789
عنوان

غذا نخوردن کودک 18ماهه

2749 بازدید | 54 پست

سلام عزیزن پسر 18ماهه ای دارم که خیلی کم غذا میخوره یا اصلا نمیخوره بسیار به شیر خودم وابستس ودرطول روز شاید10بار شیر میخاد.ولی من خیلی بهش اصرار نمیکنم یا غذا رو بزور بکنم تو حلقش خیلی مطلب خوندم که میگن باید بزاری به عهده خودش من تو روز چندین بار با غذاهای مختلف میزارم جلوش شاید کلا 3قاشق بخوره....

تجربه شما چیه؟بچه هاتون اینجوری بودن بعدا خوب بشن و خودشون غذا بخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا به عهده خودش نزار باکارتون گوشی هرجورتونستی بهش بده بخوره تاعادت کنه من گذاشتم خودش بیاد بخوره واصرارنکردم الان نزدیک دوسالشه ففط یه ذره سوپ و همش شیرخودمو میخوره یعنی نابود شدم

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

پسر منم ۲۰ ماهشه همینجوریه متاسفانه . فقط تخم مرغ دوس داره 

نیمرو و ابپز 😐

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نه اصلا به عهده خودش نزار باکارتون گوشی هرجورتونستی بهش بده بخوره تاعادت کنه من گذاشتم خودش بیاد بخو ...

اتفاقا میگن اصلا عادتش ندین با گوشیو تلویزون غذا بخوره حتی یه دکتره میگفت غذا نخوره بهتره تا به تلوزیون و گوشی عادت کنه