2777
2789
عنوان

روزی ۴ تا قرص آهن باید بخورم🤢🤢🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 30 پست
نمیدونم والا بعدازظهر قراره برم پیش یه دکتر دیگه

از قرص اهن ایرانی استفاده کن،بعضیها فکر میکنن قرص خارجی بهتره اما تو قرصا قرص اهن ایرانی جذبش بیشتره،منم گاهی بصورت دوره ای کم خونی گرفتم وحتی یه بار بعد سقطم بمدت یه ماهی تقریبا هر روز ۳تل ۴ سیخ جگر میخوردم خودم باورم نمیشد که هموگلوبینم نزدیک به ۱۶ شده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قرص اهن ایرانی استفاده کن،بعضیها فکر میکنن قرص خارجی بهتره اما تو قرصا قرص اهن ایرانی جذبش بیشتره ...

عه ولی میگن تو بارداری جیگر نخورین

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
پس کم خونی شدید داری دیگه فکر کنم نرمالش از ۳۵ باشه هرچی دکتر میگه عمل کن

اوهوم😞

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

عزیزم‌منم‌باردارم‌من‌هم‌کم‌خونی‌شدیدداشتم‌باورت‌نمیشه‌جوری‌بودم‌که‌نمیتونستم‌بلندشم‌دکتربرام‌‌قرص‌آهن‌معمولی‌وقرص‌فروفورت‌‌گفت‌گرفتم‌خورم‌خداروشکرخوب‌شدم‌شماهم‌امتحان‌کن‌گلم‌ان‌شاالله‌که‌خوب‌میش‌عزیزم

برا کم خونی برا صبحانه شیره انگور اصل بخور  دوهفته اینورا حل میشه  من طوری بودم ک بلند م ...

شیره انگور بخورم دیابت بارداری نگیرم؟😕

عزیزم‌منم‌باردارم‌من‌هم‌کم‌خونی‌شدیدداشتم‌باورت‌نمیشه‌جوری‌بودم‌که‌نمیتونستم‌بلندشم‌دکتربرام‌‌قرص‌آه ...

باشه عزیزم مرسی