2777
2789
عنوان

خامه قنادی

1594 بازدید | 13 پست

بچه ها از چه مارک خامه ای استفاده کنم برای خامه کشی 

من چند بار از کاله استفاده کردم خیلی بدمزه س

میخوام مزه ش مثل کیک های بیرون باشه

لطفا اگه میدونید بگید

😊خدایا ممنونم که منو به آرزوم رسوندی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولاک عالیه

۱۰دقیقه با دور تند میزنم خیلی خوب میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کولاک عالیه ۱۰دقیقه با دور تند میزنم خیلی خوب میشه

میگن آب میدازه واسه شما نداخت طعمش چطور بود؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
میگن آب میدازه واسه شما نداخت طعمش چطور بود؟

میذارم فریزر یخ بزنه، وقتی در حال وا رفتن یخ هست بله کمی آب داره، اما تا خیلی مثل بستنی نشده و هنوز سفته، شروع میکنم به هم زدن.

همیشه یک تکه ازش توی فریزر نگه میدارم، اندازه یک قاشق غذا خوری، اگر بعد از ۱۰دقیقه هم زدن ببینم هنوز خودشو خوب نگرفته، اون تکه یخ زده رو میندازم توش، ۳دقیقه دیگه با دور تند میزنم، درست میشه.

مزه اش مثل خامه کیک قنادی هست، خیلی خوشمزه اس

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مزه ش چطوره؟

خیلی خوبه