2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از برادرهام(پسر اول و فرزند دوم خانوادمون که از من کوچیکتره)

درسشو که درست نخوند

خیلی زود ازدواج کرد

الانم همه پول توجیبی و خرج همه چیزو از پدرخانمش میگیره😒

برعکس اون یکی برادرم که پزشکه و خیلی ماهه😍

مامان آراد و ماهان😍

خونسرد کسیه که ارامش خودش رو حفظ میکنه و ریلکسه و این صفت خوبیه 

اما بی عاری صفت خوبی نیست و فرد بی عار چیزی براش مهم نیست نکه بخواد ارامش خودش رو حفظ کنه  بلکه مثل دیوار میمونه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

خالم که بادوتا بچه واسه اینکه غذا نپزه الان ۱۰ سال هرروز یجا پلاس میشه 

شوهرشم هرجابره باهاش پامیشه بانیسان ودوتا بچه میره 

و اینکه بچه هاشم میده این خونه ب اون خونه نگه دارن 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  

نه نمیشه با تجربه من و بقیه هم کاری نداشته باش هر صفتی دو وجهه داره صلاح زندگی خودشم بهتر از بقیه میدونه

میتونی بگه طرف بی عار و سیبزمینیه و اون یکی وحشی و خروس جنگیه

میتونی بگی این خونسرده اون حساس تره (بعضی ها از کلمه متعصب و چیزای دیگم ممکنه استفاده کنن)

پسرعممه که ۳۳ سالشه زنش ازش جدا شده اینم بی کار و بی عار هیچ کاری انجام نمیده عمم هم خونمون بود زنگ زده بود که ۵۰ تومن بزن به کارتم شارژ میخوام بخرم عمم میگه من تا کی باید خرج تو رو بدم اونم میگه میخواستی به دنیا نیاری حالا ک آوردی وظیفته