2777
2789
عنوان

راجع ب لازانیا مهمونی سوال دارم

226 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

من ۵شنبه دوستم و شوهرش میخوان بیان خونمون

میخوام لازانیا آماده کنم

چون بچه کوچیک دارم نمیتونم همون لحظه اماده کنم

میشه از شب قبل همه چیشو اماده کنم و فقط فردا بزارم تو فر؟

دوستان تجربه ای دارید؟

سخته پختنش مال من همیشه وا میره

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من وا نمیره فقط میترسم آماده کنم از قبل خراب شه

چجور میپزی ک وا نمیره

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
سس بشامل میزنی؟

نه روشم خشک میشه

مگه لایه اخرو پنیر نمیریزی سس بشامل بریزو پنیر فراوووون 🤤

هرکار میکنم خشک میشه از هم وا میره نمیچسبه دگ خسته شدم تف

شب اماده نکن مثلا ظهر یا عصرش اماده کن از شب قبل مثل غذا مونده میشه میدونی چی میگم موادش قیافشون از ...

نه نمیخوام‌بپزم‌که

همه موادشو اماده کنم فقط قبل سرو بزارم تو فر