2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تازه عروسی کرده بودیم شوهرم این حرف رو زد من بدون هیچ مخالفتی گفتم  باشه خیلی هم خوبه .خونه مامان منم همینجوری بریم .دوهفته رفتیم بعد خودش خسته  شد چون تمام هفته این وز اونور بودیم 

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
عااا ی عدد زخمی مادر شوعرم تازه اومدم خونمون 😂😂😂 البته خداروشکر  خوبع 😊  خدا قسمد همتو ...

قسمت نمیشه نمیان اونا خیالت راحت 😂😂😂

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

مشکلت چیه با اونجا

در هر صورت بنظرم واکنش نشون نده از این به بعد تا حساسیت کم بشه اما کم کم خودت کمش کن. 

ببین من هشت سال با خانواده شوهرم زندگی کردم

روزی که جدا شدم بدون مشکل تقریبا هرشب سر زدم بدون غر

بعد از اون یه شب در میون شد و چون همسرم خسته بود دیگه پیشنهاد رفتن نمیداد به همین راحتی الان شده هفته ای یکبار یهذوقتایی بیشتر هم میشه

میرم.یه روز درمیون هم میرم.ولی بابچم میرم نیم ساعت میشینم از درو دیوار و پنجره حرف میزنم .تا بحث بخواد به زندگی خصوصی من بکشه قبل تجسس و رد و بدل شدن اطلاعات و جرو بحث  یاعلی میگم و پامیشم میام😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مشکلت چیه با اونجا در هر صورت بنظرم واکنش نشون نده از این به بعد تا حساسیت کم بشه اما کم کم خودت کم ...

من اگر حرفی بهم نزنن مشکل ندارم مشکل این هست باید تیکه بندازه بهم حتما

از وقتی میرم تیکه میندازه منم جوابش میدم انقدر میره رو مخ شوهرم که وقتی برگشتیم دعوامون میشه به لباس ...

بنظرم جلوی شوهرت با مادرش بحث نکن.مجبور میشه مداخله کنه بد میشه.اینجور مواقع دکمه ی دایورتتو روشن کن و خوش باش😁نگاه عاقل اندر سفیه میدونی چیه؟ازش زیاد استفاده کن.یه نگاه یه لبخند ملایم و سکووووووت. خیلی جواب میده👌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بنظرم جلوی شوهرت با مادرش بحث نکن.مجبور میشه مداخله کنه بد میشه.اینجور مواقع دکمه ی دایورتتو روشن کن ...

بخدا که ‌دیگه اعصابم بهم ریخته هرچی احترام میزارم هیچ هیچ اصلا انگار نه انگار بیشتر ازیت میشم

بخدا که ‌دیگه اعصابم بهم ریخته هرچی احترام میزارم هیچ هیچ اصلا انگار نه انگار بیشتر ازیت میشم

میدونم چی میگی.منم جدیدا به این نتیجه رسیدم که عروس هرقدر هم محبت کنه آخرش بازم میگن فلانه بهمانه.منم دیگه زدم به بیخیالی.حتی جیغ و داد هم کنن با بی تفاوتی از کنارشون رد میشم.اصلا حوصله ی جرو بحث ندارم با هیچکدوم.من اولش تلاش میکردم که خانوادم بشن.وقتی هرکاری کنم باز وصله ام و تنی نمیشم پس منم دیگه میکشم کنار.فقط برای رفع تکلیف و بخاطر دل شوهرم میرم که خوشحال بشه.همین.

میدونم چی میگی.منم جدیدا به این نتیجه رسیدم که عروس هرقدر هم محبت کنه آخرش بازم میگن فلانه بهمانه.من ...

میدونی تیکه بندازه اصلا  از اینکه بعد با شوهرم بحثم میشه جیگرم خونه هیچیم نگم از بس پرش میکنن دعوامون میشه