2777
2789
عنوان

😱😶 ۵ سال عقد 😱😶

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 37 پست
بره سرخونه زندگیش بابا مگه زده به سرش بخاطراین چیزا۱سال دیگه هم عقدبمونه!

👌

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن کار خیر رو نباید عقب انداخت بعد الان به خاطر لوستر میخواد بمونه یه سال دیگه ازدواج کنه ؟ خدایا خودت ظهور کن 🤦‍♀️

همین الان نصف مردم لوستر ندارن ، مبل و نهارخوری هم رفتن سر زندگیشون بخرن 

بره سر خونه زندگیش خدا بزرگه انشالله اونارو هم میخره

👌🙏

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ینی منتظره ببینه نی نی سایت چی میگن 😕

نه منتظر بودی شما بیاید این جمله رو بگی🤐

خب عزیززز من نظرتو بده عجبااا

منم دقییییییقا شرایطم همینه، نکنه دوستت منم....😀😀😀خونم امادس، ولی وسایل هیییچی نداریم جز یخچال، تلویزیون لباسشویی

باشوهرم رفتیم موکت خریدیم، خونه رو تمیز کردیم، اینهفته قراره موکتارو پهن کنیم پرده هارو نصب کنیم، بریم سر خونه زندگی خودمون، وسایل اشپزی هم از مامانمو مادر شوهرم میگیرم، دوتا تشک و پتو هم میبرم،،، بخدا دیگه هیییچی نیس تو خونم، تصمیم گرفتیم هر ماه ی تیکه چیز بخریم تا سال دیگه تجهیز بشیم ایشالا

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
عزیزم وسیله خونه که قصدی هم میشه خرید اخه عروس اگه مبلمان نداشته باشه که نمیشه .

خب گلممم شما کجا قسطی سراغ داری آخه چندتا تیکه رو قسطی بخره نمیدن که همش نقد کار میکنن 

من بودم بازم صبر میکردم چون بمنم وعده ی بعضی چیزا داده شد که بعد عروسی میگیرم ولی نگرفت😂

ای واااای😁

عزیییییزم

من بعد١سال ك از عروسيم گذشته شوهرم كمدلباس ويه سري چيزارو نگرفته فرش اتاق خابو مكت اشپزخونه و جاكفش ...

الهییی میگیره انشالله 

منم دقیقاوضعیت دوستتون روداشتم

آخی 

پس کدوم مورد رو انتخاب کردی؟

اخه ادم وقتی عقدش طولانی بشه خدا خدا میکنه بره تو خونه خودش هر چی باشه من ۳ سال عقد بودم اخراش دیکه ...

آره شما درست میگی 😁😊