2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم خانوما بیاید ی لحظه واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
ینی اینو رو دوره اینماهم حساب نکنم ؟؟؟اخه دکترم گفت یکم تا سوم پریودی بیا پیشم امروز هرچی زنگ زدم جو ...

ی چیم هست اگه دقیقا همون روزی لکه بینی داری ک همیشه پریود میشدی چرا پریودی حساب کن اگه نه ک مثل من اهمیت نمیدم چون عادیه نمازمم میخونم حالا با وظایفی ک مخصوصشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز فولیت چند بود ؟؟؟من پریودام منظمه و اینماه کمردرد و دلدرد داشتم سینمم راه میرفتمم درد میکرد نمی ...

نمی دونم عزیزم من سونو نرفتم فقط با توجه به بارداری قبلیم بی بی چک زدم انشاالله صلاح خدا با خواسته خودت یکی باشه

خورشیدام خدایا بازم شکرت
واسه منم دو قطره قهوه ای بود ۷ روز بعد اقدام اون چیه؟

لكه بيني بارداري ، باره اولته باردار ميشي؟ يوقت چيزاي قاعده آور نخوريااااا، من خودم بي بي چكم سه روز بعد از زمان پريودم تازه مثبت شد

ینی امکان داره باردار بشم ؟؟؟کلافه شدم از دیشب منتظرم پریود بشم یالکه نیاد خب 

آره خيلي ام امكانش بالاس، من خودم بي بي چكم سه روز بعد از موعد پريودم نشون داد، اصلا چيزاي قاعده آور نخور

لكه بيني بارداري ، باره اولته باردار ميشي؟ يوقت چيزاي قاعده آور نخوريااااا، من خودم بي بي چكم سه روز ...

اره بچه اولمه ،واقعا چزای قاعده اور مث زعفران و زیره اینا ؟؟من حالا زد ب سرم زعفران بخورم ی لیوانم دم کردم غلیظ 😂🤔😥😥

آره خيلي ام امكانش بالاس، من خودم بي بي چكم سه روز بعد از موعد پريودم نشون داد، اصلا چيزاي قاعده آور ...

مرسی حتما خوب شد گفتید واقعا مرسی تا سوم صبر میکنم اومد ک هیچی نیومد سوم بی بی میزنم و مثبت شد چ بهتر نشد زعفران میخورم 

مرسی حتما خوب شد گفتید واقعا مرسی تا سوم صبر میکنم اومد ک هیچی نیومد سوم بی بی میزنم و مثبت شد چ بهت ...

عزيزم تو نِت سرچ كني زده بي بي چك و بايد يكهفته بعد از موعد پريود بزني چون امكان داره روزاي آخره تخمك گذاري لقاح انجام شده باشه براي همين ميگن تا ده روز بعدشم طبيعيه كه كسي بي بيش مثبت نشه، تنها راهي كه زودتر ميتوني بفهمي اينه كه آزمايش بدي، لطفا يكم صبر كن، اگه ايشالا باردار بودي بهم بگو خيلي خوشحال ميشم

عزيزم تو نِت سرچ كني زده بي بي چك و بايد يكهفته بعد از موعد پريود بزني چون امكان داره روزاي آخر ...

ایشالا ،چشم حتما ،برام دعا کنید مثبت بشه خیلی دلمون بچه میخاد 

لكه بيني بارداري ، باره اولته باردار ميشي؟ يوقت چيزاي قاعده آور نخوريااااا، من خودم بي بي چكم سه روز ...

خدا از دهنت بشنوه آره عزیزم اولین باره اصلا اینطوری نشده بودم روز ۱۰ پریودم اقدام کردم روز ۱۷ لک دیدم یعنی واسه بارداریه؟؟

خدا از دهنت بشنوه آره عزیزم اولین باره اصلا اینطوری نشده بودم روز ۱۰ پریودم اقدام کردم روز ۱۷ لک دید ...

ايشالاااااا، از علايم بارداري لكه بيني، تكرر ادرار، حساس شدن سينه ها، تو بعضيام سرگيجه و تهوع هستش، ايشالا كه شما بارداري