2777
2789

سلام خانوما من اینماه ک رفتم سونو فولیکولم ۱۲ بود روز ۱۳ ام بعد دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد از ۱۵ تا ۲۵ شبی دوتا بخورم منم سوم موئدم بوده اینماهم فعالیتمون زیاد بوده از دیروز لکه بینی دارم چکار کنم لکه قهوه ای ،دیروز و امروزم رو پریودی حساب میشه فقط لک ب اندازه چند قطره داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من..قطع و وصل میشه‌‌..در حد ۳ ۴ قطره میادش بعد قطع کامل تا یه روز

یعنی اگه باردارم بودم باید با این همه دمنوش و زعفرون که خوردم بچه سقط میشد ولی دریییغ از باز شدن پریودم

عزيزم لكه بيني قهوه اي براي بارداريه، قبل از اينكه هر كاري بكني ي آزمايش بده كه خيالت راحت شه

ینی امکان داره باردار بشم ؟؟؟کلافه شدم از دیشب منتظرم پریود بشم یالکه نیاد خب 

لک قهوه ای ،هنوز خونریزی مث دفعه های قبل ندارم اصلا حس پریودی ندارم کلا چند قطره 

خب نگران نشو لکه قهوه ای خونای مونده خارج میشه قبل پریودی تا ۳ ۴ روز قبل پریودی عادیه همه دارن اکثرا .

مثل من..قطع و وصل میشه‌‌..در حد ۳ ۴ قطره میادش بعد قطع کامل تا یه روز یعنی اگه باردارم بودم باید با ...

ن من از دیشب تا الان سرجمعش ۳،۴ قطره اس بعد منم میترسم میگم عفونت نگیرم سریع نوار عوض میکنم خب ادم تکلیفشو نمیدونه میاد یا نه هر دقیقه هم باید غسل استحاضه بدی برا نماز خوندن 

خب نگران نشو لکه قهوه ای خونای مونده خارج میشه قبل پریودی تا ۳ ۴ روز قبل پریودی عادیه همه دارن اکثرا ...

ینی اینو رو دوره اینماهم حساب نکنم ؟؟؟اخه دکترم گفت یکم تا سوم پریودی بیا پیشم امروز هرچی زنگ زدم جواب ندادن موندم چکار کنم